Diddys reklame ble for dristig for amerikansk TV

Da Sean «Diddy» Combs skulle spille inn parfymereklame med kjæresten, gikk det så hett for seg at den TV-stasjonene så rødt.

KOM ALDRI PÅ TV: Diddys nye parfymereklame sammen med kjæresten blir ikke vist på amerikansk TV på grunn av mye nakenhet. Foto: Xposure
KOM ALDRI PÅ TV: Diddys nye parfymereklame sammen med kjæresten blir ikke vist på amerikansk TV på grunn av mye nakenhet. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I tillegg til å være rapartist, plateprodusent og skuespiller, er Sean «Diddy» Combs (45) en dreven forretningsmann.

Nå er han aktuell med en ny parfyme fra merket sitt Sean John, «3AM», som han lanserte på Macy's på Herald Square i New York onsdag denne uken.

Flere sjefer ved varehuset satte imidlertid en stopper for parfymens originale reklamefilm, noe som var nær ved å forsinke lanseringen. Årsaken skal være at reklamen var altfor dristig for Macy's smak, forteller kilder til Page Six.

Dermed ble Diddy, som har med kjæresten Cassie Ventura (28) i den brennhete videoen, nødt til å redigere den om flere ganger. Ellers ville Macy's nektet å vise videoen i varehusene sine.

- Den usensurerte versjonen inkluderer så provoserende bilder at selgerne var bekymret for at unge kunder skulle se dem, sier en innsidekilde til Page Six.

Ifølge kilden skal Diddy også ha gjort sitt beste for å få den usensurerte versjonen vist på amerikansk TV, men uten å lykkes.

Saken fortsetter under bildet.

HETT KJÆRESTEPAR: Den nye reklamefilmen til Sean «Diddy» Combs, er ifølge ham selv mer et symbol på kjærlighet enn på sex. Modell- og artistkjæresten Cassie Ventura, som Diddy kom med på parfymelanseringen på Macys i New York onsdag, viser mye hud i videoen. Foto: wenn.com
HETT KJÆRESTEPAR: Den nye reklamefilmen til Sean «Diddy» Combs, er ifølge ham selv mer et symbol på kjærlighet enn på sex. Modell- og artistkjæresten Cassie Ventura, som Diddy kom med på parfymelanseringen på Macys i New York onsdag, viser mye hud i videoen. Foto: wenn.com Vis mer

- Spiller ikke kun på sex

Mandag «teaset» rapstjernen likevel videoen på Instagram-profilen sin, og tipset de 4,5 millioner Instagram-følgerne sine om at de kan se den usensurerte versjonen på Style.com.

Hele den hete reklamefilmen er også tilgjengelig på hjemmesiden til Sean John her!

I videoen får man se flere vågale scener mellom Diddy og Cassie, som har vært et par siden 2007. Også de bare brystene til modell- og artistkjæresten hans er en gjenganger i videoen.

Saken fortsetter under klippet fra «3AM»-filmen, som Sean Combs selv delte på Instagram tirsdag:

Overfor Style.com innrømmer rapperen at videoen kan virke provoserende, men han understreker at den handler mer om kjærlighet enn om sex.

- Konseptet ved videoen representerer noe av det «klokken tre om morgenen» innebærer for meg. Det er et tidspunkt for intimitet mellom to. Det er et tidspunkt der man kan ha det gøy og flytte grensene sine litt (...) Hva som helst kan skje klokken 3:00, og i videoen får man se en av mine fantasier om det som skjedde denne kvelden, sier Diddy til nettstedet. 

Saken fortsetter under bildet.

FORRETNINGSMANN: Sean «Diddy» Combs fulgte med fra første rad, da Kanye West viste sin Adidas-kolleksjon under New York Fashion Week i februar. Her med (f.v) kjæresten Cassie, superparet Jay Z og Beyoncé Knowles, Kim Kardashian og Vogue-redaktør Anna Wintour. Foto: wenn.com
FORRETNINGSMANN: Sean «Diddy» Combs fulgte med fra første rad, da Kanye West viste sin Adidas-kolleksjon under New York Fashion Week i februar. Her med (f.v) kjæresten Cassie, superparet Jay Z og Beyoncé Knowles, Kim Kardashian og Vogue-redaktør Anna Wintour. Foto: wenn.com Vis mer

Rap-stjernen, som er kjent under mange navn, avslører at innspillingen av videoen - i motsetning til redigeringen - tok knappe syv timer.

Diddy jobbet tett med regissøren Nabil Elderkin, som lot mye av innspillingen nærmest gå av seg selv.

- Vi bare skrudde på kameraene og lot alt skje naturlig. Mye av det man ser, som når vi løper opp trappene, var ikke noe vi gjorde 20 ganger på rad, sier han om videoen for «3AM» - som for øvrig er en unisex-parfyme.

STØDIG FORHOLD: Sean «Diddy» Combs og modell- og artistkjæresten Cassie Ventura har vært sammen i omlag åtte år, men virker langt ifra lei av hverandre. Her ankommer de Met-gallaen i New York sammen natt til tirsdag norsk tid. Foto: SipaUSA
STØDIG FORHOLD: Sean «Diddy» Combs og modell- og artistkjæresten Cassie Ventura har vært sammen i omlag åtte år, men virker langt ifra lei av hverandre. Her ankommer de Met-gallaen i New York sammen natt til tirsdag norsk tid. Foto: SipaUSA Vis mer

LES OGSÅ: Fikk faren til å filme alle fødslene sine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer