IKKE IMPONERT: P Diddys kjæreste Kim Porter er neppe imponert over at han igjen har havnet i trøbbel med lovens lange arm. Foto: All Over Press
IKKE IMPONERT: P Diddys kjæreste Kim Porter er neppe imponert over at han igjen har havnet i trøbbel med lovens lange arm. Foto: All Over PressVis mer

Diddy truet med rumperis

P. Diddy (37) blir saksøkt av en mann som påstår å ha blitt angrepet, spyttet på - og fornærmet av rappekongen under en Oscar-fest.

SEHER.NO: Gerald Rechnitzer sier til nettstedet TMZ at han var sammen med kjæresten sin på nattklubben Roosevelt Hotel i Hollywood, da den uheldige hendelsen fant sted.

Da Gerald kom tilbake fra et toalettbesøk oppdaget han at Combs (37) stod og pratet med kjæresten hans. De to var omsvermet av sikkerhetsvakter.

I søksmålet står det: ”Combs, også kjent som ’Diddy’, sa til Rechnitzer: ”Hva faen er det du glor på, dude?” Deretter fortsatte Combs å skrike: ”Jeg skal klemme flammer ut av ræva på deg.”

P.Diddy skal ha vist at han er  en "Bad boy for life" ved å dytte Gerald i kjeven, så han fløy bakover. Rapperen dyttet også kjæresten hans før han  prøvde å spytte på noen andre jenter som stod i nærheten.

Combs representant avfeier tiltalene og sier at de er latterlige og helt usanne.
- Det er synd at Mr. Rechnitzer synker så lavt at han prøver å utnytte Mr. Combs kjendisstatus. Mr. Combs vil ikke vedkjenne seg noen av disse hinsides beskyldningene.

Nå blir det opp til retten å finne ut om de påståtte rumpe-truslene var reelle eller ikke...