Diddy truet med rumperis

P. Diddy (37) blir saksøkt av en mann som påstår å ha blitt angrepet, spyttet på - og fornærmet av rappekongen under en Oscar-fest.

IKKE IMPONERT: P Diddys kjæreste Kim Porter er neppe imponert over at han igjen har havnet i trøbbel med lovens lange arm. Foto: All Over Press
IKKE IMPONERT: P Diddys kjæreste Kim Porter er neppe imponert over at han igjen har havnet i trøbbel med lovens lange arm. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Gerald Rechnitzer sier til nettstedet TMZ at han var sammen med kjæresten sin på nattklubben Roosevelt Hotel i Hollywood, da den uheldige hendelsen fant sted.

Da Gerald kom tilbake fra et toalettbesøk oppdaget han at Combs (37) stod og pratet med kjæresten hans. De to var omsvermet av sikkerhetsvakter.

I søksmålet står det: ”Combs, også kjent som ’Diddy’, sa til Rechnitzer: ”Hva faen er det du glor på, dude?” Deretter fortsatte Combs å skrike: ”Jeg skal klemme flammer ut av ræva på deg.”

P.Diddy skal ha vist at han er  en "Bad boy for life" ved å dytte Gerald i kjeven, så han fløy bakover. Rapperen dyttet også kjæresten hans før han  prøvde å spytte på noen andre jenter som stod i nærheten.

Combs representant avfeier tiltalene og sier at de er latterlige og helt usanne.
- Det er synd at Mr. Rechnitzer synker så lavt at han prøver å utnytte Mr. Combs kjendisstatus. Mr. Combs vil ikke vedkjenne seg noen av disse hinsides beskyldningene.

Nå blir det opp til retten å finne ut om de påståtte rumpe-truslene var reelle eller ikke...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer