DiCaprios kjæreste i nakenskandale

- Jeg vil anmelde alle som trykker bildene.

PÅ BÅTTUR: Leonardo DiCaprio og Blake Lively har den siste tiden blitt sett sammen flere ganger på ferie i Europa, blant annet under denne båtturen i Cannes, i forbindelse med den franske filmfestivalen i byen. Foto: All Over Press
PÅ BÅTTUR: Leonardo DiCaprio og Blake Lively har den siste tiden blitt sett sammen flere ganger på ferie i Europa, blant annet under denne båtturen i Cannes, i forbindelse med den franske filmfestivalen i byen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively, som den siste tiden har blitt koblet til filmstjernen Leonardo DiCaprio, har fått kjærlghetsidyllen ødelagt av det som skal være nakenbilder av henne, som nå sirkulerer på en rekke nettsteder.

Bildene viser en kvinne, som er til forveksling lik Lively, mens hun tar nakenbilder av seg selv i speilet på et baderom.

En rasende Lively insisterer på at det ikke er henne på bildene, og truer med å rettsforfølge alle som trykker dem.

- Bildene er ett hundre prosent falske. Blake vil saksøke de som la dem ut og alle som viderepubliserer dem på noen som helst måte, sier en talsmann for skuespilleren til nettstedet Celebuzz.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk hvem DiCaprio dater nå!