MÅTTE SY 17 STING: Leonardo DiCaprio måtte sy 17 sting i ansiktet etter å ha blitt angrepet med en knust flaske. Foto: FAME FLYNET
MÅTTE SY 17 STING: Leonardo DiCaprio måtte sy 17 sting i ansiktet etter å ha blitt angrepet med en knust flaske. Foto: FAME FLYNET Vis mer

- DiCaprios angrepskvinne fikk to års fengsel

Den tidligere modellen angrep «Inception»-stjernen med en knust flaske...

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere modellen Aretha Wilson (40), som brutalt angrep superstjernen Leonardo DiCaprio med en knust flaske må belage seg på å sitte to år i fengsel, melder TheSun.

«Inception»-stjernen måtte sy 17 sting i ansiktet etter overfallet som fant sted på en fest i Hollywood. Hun fortalte politiet i etterkant at hun hadde forvekslet DiCaprio med sin ekskjæreste.

Aretha Wilson er tidligere dømt for å ha slått en eks-kjæreste i hodet med en ølflaske.

Wilson, som etter angrepet i 2005 flyktet til Canada, kunne ha blitt fengslet i hele syv år hvis hun hadde blitt funnet skyldig i tiltalen. Men hun vil få en kortere dom fordi hun inngikk et forlik med aktor.

Mest sannsynlig får hun også redusert soningstid på grunn av at hun allerede sonet 330 dager i fengsel i Canada, mens hun ventet på å bli overført til USA.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: DiCaprio og Lively på hemmelig middag etter bruddet


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer