HELT ALENE: Leonardo Di Caprio har ikke manglet på dater i det siste, men ingen av dem fikk være med på Oscar.Det fikk imidlertid moren.  Foto: People Press/OIC/All Over Press
HELT ALENE: Leonardo Di Caprio har ikke manglet på dater i det siste, men ingen av dem fikk være med på Oscar.Det fikk imidlertid moren. Foto: People Press/OIC/All Over PressVis mer

DiCaprio tapte igjen - og kom som ensom ulv

Som vanlig er Leonardo DiCaprio koblet til flere damer, men ingen av dem fikk være med på Oscar-festen.

SEOGHØR.NO: Leonardo DiCaprio var på forhånd utropt til en av Oscar-nattens største favoritter for sin hovedrolle i filmen «The Wolf of Wall Street», men måtte dra hjem uten Oscar - for femte gang.

TAPTE IGJEN Leonardo di Caprio har tapt Oscar for femte gang.  Foto: Keith Mayhew/Landmark Media/All
TAPTE IGJEN Leonardo di Caprio har tapt Oscar for femte gang. Foto: Keith Mayhew/Landmark Media/All Vis mer

Leonardo ble først nominert i kategorien beste skuespiller i en alder av 19 år for innsatsen i «What's Eating Gilbert Grape». Han ble også nominert for filmene «The Aviator», og «Blood Diamond». I år er han nominert i to kategorier for prestasjonen i «The Wolf of Wall Street», men det endte uten Oscar igjen. Matthew McConaughey stakk nemlig av med prisen for beste skuespiller, mens «12 years a slave» vant for beste film.

Se hele lista over vinnere her.

Men det var ikke bare spenningen rundt hvem som ville kapre den prestisjetunge statuetten, som opptok fansen i dagene før nattens fest.

IKKE MED: Nina Agdal fikk ikke være med på Oscar. Foto: All Over Press
IKKE MED: Nina Agdal fikk ikke være med på Oscar. Foto: All Over Press Vis mer

Mange fans ventet spent på å se hvem Leo ville ha med seg som date på den røde løperen.

DiCaprio har den siste tiden vært koblet til to av toppmodellene til undertøysmerket Victoria's Secret - Toni Garn (21) og danske (21).

Leonardo har datet tyske Toni siden i fjor sommer, da de tilbragte flere feriedager sammen i den franske byen Nice.

I februar begynte imidlertid ryktene å svirre om at Leo hadde droppet Toni til fordel for danske Nina, etter at de to hadde forlatt en nattklubb i samme bil.

DiCaprio har imidlertid ikke villet kommentere kjærlighetslivet sitt offentlig. Og han gjorde ingen endring på det på den røde løperen på Oscar. DiCaprio kom nemlig uten date på Oscar, han tok isteden med seg mamma.

Se vårt etter Oscar show der Jan Thomas kaster tening på kjendisene:

Kast terning på Oscar-kjolene her:

[views:embed:node_embed:block:69695]

LES OGSÅ: - Hun har forlovet seg