DiCaprio tapte igjen - og kom som ensom ulv

Som vanlig er Leonardo DiCaprio koblet til flere damer, men ingen av dem fikk være med på Oscar-festen.

HELT ALENE: Leonardo Di Caprio har ikke manglet på dater i det siste, men ingen av dem fikk være med på Oscar.Det fikk imidlertid moren.  Foto: People Press/OIC/All Over Press
HELT ALENE: Leonardo Di Caprio har ikke manglet på dater i det siste, men ingen av dem fikk være med på Oscar.Det fikk imidlertid moren. Foto: People Press/OIC/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Leonardo DiCaprio var på forhånd utropt til en av Oscar-nattens største favoritter for sin hovedrolle i filmen «The Wolf of Wall Street», men måtte dra hjem uten Oscar - for femte gang.

Leonardo ble først nominert i kategorien beste skuespiller i en alder av 19 år for innsatsen i «What's Eating Gilbert Grape». Han ble også nominert for filmene «The Aviator», og «Blood Diamond». I år er han nominert i to kategorier for prestasjonen i «The Wolf of Wall Street», men det endte uten Oscar igjen. Matthew McConaughey stakk nemlig av med prisen for beste skuespiller, mens «12 years a slave» vant for beste film.

Se hele lista over vinnere her.

Men det var ikke bare spenningen rundt hvem som ville kapre den prestisjetunge statuetten, som opptok fansen i dagene før nattens fest.

Mange fans ventet spent på å se hvem Leo ville ha med seg som date på den røde løperen.DiCaprio har den siste tiden vært koblet til to av toppmodellene til undertøysmerket Victoria's Secret - Toni Garn (21) og danske (21).

Leonardo har datet tyske Toni siden i fjor sommer, da de tilbragte flere feriedager sammen i den franske byen Nice.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer