DiCaprio snek seg ut fra motefest med supermodell

Superstjernen slo ut håret under moteuka i New York.

Leonardo DiCaprio and Nina Agdal make a sneaky exit into a waiting vehicle after NYFW party in New York City, New York.

Pictured: Leonardo DiCaprio and Nina Agdal
Ref: SPL1351531  110916  
Picture by: @PapCultureNYC / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:	310-821-2666
New York:	212-619-2666
London:	870-934-2666
photodesk@splashnews.com
 Foto: Splash News
Leonardo DiCaprio and Nina Agdal make a sneaky exit into a waiting vehicle after NYFW party in New York City, New York. Pictured: Leonardo DiCaprio and Nina Agdal Ref: SPL1351531 110916 Picture by: @PapCultureNYC / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 [email protected] Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Titanic»-stjernen Leonardo DiCaprio (41) har siden juli datet den danske Victoria's Secret-modellen Nina Agdal (21).

Søndag festet turtelduene sammen med en rekke andre kjendiser i New York etter en visning under byens moteuke.

Blant stjernene som hadde tatt turen til festlokalet var Justin Biebers modellkjæreste Sofia Richie (18) og artisten Christina Milia (34).

Leonardo - som ennå ikke har kommentert forholdet - forsøkte forgjeves å holde en lav profil da han sent på natten forlot festen med vakre Nina.

Ifølge Daily Mail snek paret seg ut fra klubben og gikk hurtig bort til en ventende bil, sammen med en blond venninne.

VENTENDE BIL: Etter å ha sneket seg ut fra festen, hoppet Leonardo DiCaprio inn i en ventende bil sammen med en blond venninne. Foto: Splash News
VENTENDE BIL: Etter å ha sneket seg ut fra festen, hoppet Leonardo DiCaprio inn i en ventende bil sammen med en blond venninne. Foto: Splash News Vis mer

Leonardo DiCaprio (41) er blitt regnet som en av Hollywoods mest notoriske ungkarer etter bruddet med den israelske modellen Bar Refaeli (31) i 2011.

Skuespilleren var i langvarige forhold med både Refaeli og den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen (36) på 2000-tallet, men siden den gang har han stort sett svermet fra den ene blonde skjønnheten til den neste.

Og Leo har ikke lagt skjul på at han er svært begeistret for undertøysmodellene til Victoria's Secret.

PÅ FEST: Justin Biebers kjæreste Sofia Richie (18) var også med på festen under moteuka i New York. Foto: Splash News
PÅ FEST: Justin Biebers kjæreste Sofia Richie (18) var også med på festen under moteuka i New York. Foto: Splash News Vis mer

Nina er den tiende av de berømte modellene han dater.

Se hele listen her!

Nina Agdal har tidligere vært koblet til Maroon 5-vokalisten Adam Levine (37), som hun var på ferie med i Mexico i 2013. Kort tid senere dumpet han henne til fordel for Agdals modellkollega Behati Prinsloo (27), som Levine i dag er gift med og venter sitt første barn med.

Se DiCaprio og Agdal på stranda i Frankrike:

Agdal skal angivelig ha blitt knust over at Levine dumpet henne. Og med DiCaprios fortid som skjørtejeger har 24-åringen tilsynelatende vært skeptisk til å innlede et forhold med ham:

- Leo kurtiserte virkelig Nina i starten. Hun ville være sikker på at hun ikke bare var enda en av modellene hans. De er veldig lykkelige og har det kjempegøy sammen, legger ET Onlines kilde til.

Leonardo skal ha falt for den danske skjønnheten i mai, da de møttes under filmfestivalen i Cannes.

Innen de to ble fotografert kyssende på stranden i juli, hadde duoen holdt en lav profil. I juni publiserte imidlertid TMZ bilder av dem sammen på restauranten The Crow's Nest i Montauk.

LES OGSÅ: Falt pladask for vakre Nina

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer