DiCaprio og Lively på hemmelig middag etter bruddet

Blake Lively observert med Leonardo DiCaprio.

PÅ MIDDAG: Onsdag ble «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively og skuespiller Leonardo DiCaprio observert ute på middag i New York. Det hele skal imidlertid ha vært en business-middag med regissør Baz Luhrman.  Foto: All Over Press
PÅ MIDDAG: Onsdag ble «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively og skuespiller Leonardo DiCaprio observert ute på middag i New York. Det hele skal imidlertid ha vært en business-middag med regissør Baz Luhrman. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at «Gossip Girl»-stjernene Blake Lively (23) og Penn Badgley (23) har endt dere forhold, tre år etter at de forelsket seg og ble sammen under innspillingen av den amerikanske suksess-serien.

En talsmann for paret kunne avsløre at stjernene har vært single siden september, og at de har blitt enige om at bruddet ikke skal påvirke deres roller i «Gossip Girl», hvor de også har spilt kjærester.

- De er profesjonelle. De er fortsatt gode venner og tilbringer tid sammen på settet, sa en kilde etter at nyheten ble kjent.

Det ser imidlertid ut til at Lively, som flere ganger er kåret til en av underholdningsbransjens vakreste kvinner, har vært aktiv i tiden etter bruddet. Og ifølge Us magazine har hun allerede blitt koblet opp mot en rekke kjendismenn. 

Onsdag denne uken ble skjønnheten observert ute på «hemmelig» middag på The Lion i New York med superstjernen Leonardo DiCaprio (35), og nyheten spredde seg som ild i tørt gress.

Ifølge kilder Us magazine har snakket med stemmer det at de to var ute til middag, men kildene avviser at det er noe på gang mellom dem.

- Det var åtte personer til stede på middagen, sier et øyenvitne, og forteller at også stjerneregissør Baz Luhrmann var blant personene tilstede.

Møtet skal ha vært en businessmiddag. Leo har nemlig fått rollen som Jay Gatsby i Luhrmans filmatisering av «The Great Gatsby», og Lively skal være blant flere aktuelle kandidater til rollen som Gatsbys flamme - Daisy Buchanan.

- Hele crewet til regissøren var der, og DiCaprio og Lively forlot ikke stedet sammen, sier øyenvitnet videre.

DiCaprio har de siste fire årene hatt et av-og-på forhold til supermodellen Bar Refaeli, og paret skal fortsatt være sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg vil se henne naken