GLAD I BARN: Leonadro DiCaprio storkoste seg da han hilste på kona og datteren til NBA-stjernen Kobe Bryant under en basketkamp i 2004. Men selv har han ingen hast med å bli pappa. Foto: © ©2004 Phil Ramey/RameyPix/Corbis
GLAD I BARN: Leonadro DiCaprio storkoste seg da han hilste på kona og datteren til NBA-stjernen Kobe Bryant under en basketkamp i 2004. Men selv har han ingen hast med å bli pappa. Foto: © ©2004 Phil Ramey/RameyPix/CorbisVis mer

DiCaprio lettet på sløret om kjærlighetslivet

Filmstjernen har ingen hast med å bli pappa.

SEOGHØR.NO: Holllywood-stjernen Leonardo DiCaprio (41) er en av verdens mest ettertraktede skuespillere.

Både hans talent og flotte utseende har gjort DiCaprio til en populær mann blant damene, og selv har han aldri lagt skjul på at han er glad i vakre, unge kvinner - gjerne langbeinte blonde modeller.

2016 startet skjørtejegeren som singel etter at forholdet mellom ham og den 16 år yngre Sport Illustraded-modellen Kelly Rohrbach (25) tok slutt.

Før han ble sammen med Kelly Rohrbach, datet han den tyske Victoria's Secret-modellen Toni Garrn (23), som var en tro kopi av Rohrbach.

Han har også vært sammen med de blonde modellene Gisele Bündchen (35), Bar Refaeli (30) og Erin Heatherton (26), samt skuespiller Blake Lively (27).

Saken fortsetter under bildet.

FULL JUBEL: Applausen runget da Leonardo DiCaprio tok imot sine Golden Globe-statuetter under årets utdeling. Foto: Xposure
FULL JUBEL: Applausen runget da Leonardo DiCaprio tok imot sine Golden Globe-statuetter under årets utdeling. Foto: Xposure Vis mer

Selv om ikke kjærlighetsforholdene har holdt så lenge tidligere, så ser han likevel ikke bort ifra at han kanskje en dag kommer til å gifte seg og stifte familie.

- Det skjer når det skjer. Sannheten er at man kan ikke forutse et ekteskap. Det er ikke noe som kan planlegges, forteller han til Parade magazine, ifølge E!News.com.

Natt til mandag sist uke vant DiCaprio en Golden Globe-stauett for sin rolle i den kinoaktuelle filmen «The Revenant», og han er også storfavoritt til å vinne Oscar neste måned.

Se filmtraileren til «The Revenant» her:

 

Surrealistisk kjendistilværelse

Mens mange stjerner klager på at kjendistilværelsen fratar dem privatlivet, så har Leonardo en annen oppfatning av livet i rampelyset.

- Hvis jeg hadde ønsket å slutte som skuespiller, så kunne jeg ha gjort det for lenge siden. Jeg elsker å lage filmer. Jeg føler meg heldig som får holde på med det, og jeg synes absolutt at det er verdt å ofre mye av privatlivet mitt for å gjøre dette, forteller han til Parade.

Saken fortsetter under bildet.

ALLE REISTE SEG: Leonardo DiCaprio fikk stående applaus da han mottok prisen for "Beste mannlige skuespiller" for rollen i westerndramaet "The Revenan" natt til mandag. Foto: SipaUSA
ALLE REISTE SEG: Leonardo DiCaprio fikk stående applaus da han mottok prisen for "Beste mannlige skuespiller" for rollen i westerndramaet "The Revenan" natt til mandag. Foto: SipaUSA Vis mer

Til tross for at «Titanic»-kjekkasen har vært i bransjen i over tredve år, så innrømmer han at han fremdeles synes det er rart å bli gjenkjent på gata eller bli bedt om å stille opp på bilder med fremmede.

- Jeg tror egentlig ingen kjente mennesker noen gang blir vant med å være berømte. Det er veldig surrealistisk, forklarer han.

Samtidig påpeker 41-åringen at det er mange folk som har mye tøffere yrker og som ofrer mye mer av livet sitt enn de som lever i rampelyset, for eksempel soldater.

- Jeg vil ikke høre meg selv klage over hvor vanskelig det er å være kjent, for jeg har selv friheten til å stoppe det hvis jeg ønsker det, sier han, ifølge nettstedet.

VAKKER EKS: Forholdet mellom Leonardo og Kelly Rohrbach holdt bare et halvt års tid.  Foto: NTB Scanpix
VAKKER EKS: Forholdet mellom Leonardo og Kelly Rohrbach holdt bare et halvt års tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Dette er et av de største øyeblikkene i livet mitt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.