NYSINGEL: Leonardo DiCaprio kom nettopp ut av et forhold, men det virker ikke som han tar bruddet spesielt tungt. Denne uken har han nemlig menget seg med verdens største modeller i Cannes. Foto: NTB scanpix
NYSINGEL: Leonardo DiCaprio kom nettopp ut av et forhold, men det virker ikke som han tar bruddet spesielt tungt. Denne uken har han nemlig menget seg med verdens største modeller i Cannes. Foto: NTB scanpixVis mer

Leonardo DiCaprio:

DiCaprio flørtet med supermodeller etter bruddet

Filmstjernen ligger ikke på latsiden etter at han ble singel igjen.

(Seoghør.no): I midten av mai ble det kjent at filmstjernen Leonardo DiCaprio (42), kjent fra en rekke filmer som «Shutter Island» og «The Revenant», var blitt singel.

Hans forhold med den danske modellen Nina Agdal (25) var over, etter nesten et år som kjærester. En kilde fortalte at de to imidlertid skulle forbli venner etter splitten.

Det virker ikke som om DiCaprio tar bruddet spesielt tungt. Denne helgen var han å finne i Cannes, sammen med en rekke skjønnheter. Stjernen ble blant annet observert mens han minglet med supermodeller og verdenskjente artister, skriver Daily Mail.

Med fiffen

«Nysingle DiCaprio i sitt rette element mens han mingler med Bella Hadid, Rita Ora OG en hel gjeng med supermodeller», er tittelen den britiske tabloidavisen har valgt å gå med.

I forbindelse med den prestisjetunge filmfestivalen i Cannes har flere av verdens største stjerner tatt turen til den franske byen. Torsdag gikk den årlige amfAR-gallaen av stabelen i byen, og hvor alt som kunne krype og gå av kjente mennesker var til stede.

VAR SAMMEN I ETT ÅR: Leonardo DiCaprio datet modellen Nina Agdal i ett år. Her er de sammen i 2016.
VAR SAMMEN I ETT ÅR: Leonardo DiCaprio datet modellen Nina Agdal i ett år. Her er de sammen i 2016. Vis mer

DiCaprio lot ikke muligheten gå seg hus forbi. Ifølge flere kilder inne i salen miglet filmkjekkasen med store supermodeller som Bella Hadid og artister som Rita Ora. Han skal også ha tilbragt tid med flere andre modeller.

MINGLET: Supermodell Bella Hadid og Leonardo DiCaprio fant tonen inne på gallaen tidligere denne uken. Foto: Arthur Mola / INVISION, NTB scanpix
MINGLET: Supermodell Bella Hadid og Leonardo DiCaprio fant tonen inne på gallaen tidligere denne uken. Foto: Arthur Mola / INVISION, NTB scanpix Vis mer

Hadid sin ekskjæreste, artisten The Weeknd, var ikke til stede under festen. Det var heller ikke DiCaprios ekskjæreste, danske Nina.

Like etter at de gikk hver til sitt i midten av mai, ble «Inception»-stjernen observert på en av Los Angeles' hippeste klubber, sammen med ungkarskompisen Tobey Maguire.

Det er en kjent sak at skuespilleren har et øye for modeller. Han har gjennom årenes løp vært sammen med blant andre Gisele Bundchen, Bar Refaeli og Toni Garn.

Det kom derfor ifølge The Huffington Post ikke som et sjokk på noen at filmstjernen brukte tiden sin på festen på å snakke med nettopp flere av supermodellene på festen.

MODELLGLAD: Filmkjekkasen er kjent for å være glad i modeller. Her er han sammen med vakre Gisele Bundchen, som han på 2000-tallet hadde et romantisk forhold til. Foto: NTB scanpix
MODELLGLAD: Filmkjekkasen er kjent for å være glad i modeller. Her er han sammen med vakre Gisele Bundchen, som han på 2000-tallet hadde et romantisk forhold til. Foto: NTB scanpix Vis mer

Reiste sammen

DiCaprio og Agdal ble først observert sammen på nattklubben Up & Down i New York i mai i fjor.

I tiden etter har de blitt observert sammen på flere romantiske utflukter. I november ble The Sports Illustrated-modellen med DiCaprio til Fransk Polynesia for å feire bursdagen hans.

I mars ble skuespilleren med Agdal til idylliske St. Barts for å feire hennes store 25-årsdag, skriver People.

SOLBRUN: Leonardo DiCaprio og danske Nina gikk tidligere i mai fra hverandre, etter å ha vært sammen i omtrent et år. Her er den danske skjønnheten fotografert i en kampanje. Foto: Splash News/Shopbop, NTB scanpix
SOLBRUN: Leonardo DiCaprio og danske Nina gikk tidligere i mai fra hverandre, etter å ha vært sammen i omtrent et år. Her er den danske skjønnheten fotografert i en kampanje. Foto: Splash News/Shopbop, NTB scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail har duoen tilbrakt mye tid fra hverandre, ettersom DiCaprio som regel oppholder seg i Los Angeles, mens Nina bor fast i New York.

Var skeptisk

Nina Agdal har tidligere vært koblet til Maroon 5-vokalisten Adam Levine (38), som hun var på ferie med i Mexico i 2013. Kort tid senere dumpet han henne til fordel for Agdals modellkollega Behati Prinsloo (28), som Levine i dag er gift med.

Agdal skal angivelig ha blitt knust over at Levine dumpet henne. Og med DiCaprios fortid som skjørtejeger var 25-åringen visstnok skeptisk til å innlede et forhold med ham:

- Leo kurtiserte virkelig Nina i starten. Hun ville være sikker på at hun ikke bare var enda en av modellene hans. De er veldig lykkelige og har det kjempegøy sammen, sa en kilde til ET Online i fjor.

LES OGSÅ: «Under samme tak»-stjernen fyllekjørte med datteren i bilen