DiCaprio avslører hva som skjedde rett etter «Titanic»

- Det var sjokkerende, sier filmstjernen om tiden som snudde livet hans på hodet.

NÆRE VENNER: Her er Kate Winslet og Leonardo DiCaprio under BAFTA Awards tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNER: Her er Kate Winslet og Leonardo DiCaprio under BAFTA Awards tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er over 18 år siden Leonardo DiCaprio (41) og Kate Winslet (40) spilte mot hverandre i det Oscar-vinnende romantiske dramaet «Titanic».

Duoen spilte kjæresteparet Jack og Rose og prestasjonene deres gjorde dem til stjerner over natten, samtidig som filmen, økonomisk sett, ble den mest innbringende gjennom tidene.

- «Titanic» var et eksperiment for Kate Winslet og meg. Vi hadde gjort alle disse uavhengige filmene, og jeg elsket henne som skuespiller. Kate sa til meg: «La oss gjøre denne filmen sammen. Vi kan klare det». Så vi gjorde det, og det ble til noe som vi aldri kunne ha forutsett, forteller han til Deadline.com.

Oscar-favoritten, som nylig ble gjenforent med Winslet på den røde løperen, innrømmer at berømmelsen han opplevde etter filmsuksessen kom som en stor overraskelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer