Diaz lykkelig uten mann

- Jeg elsker livet mitt, sier Cameron Diaz.

NYTER LIVET: - Jeg skammer meg ikke over å være lykkelig, sier Diaz, som også synes det er helt greit å være singel. Nå er hun på to cover av maiutgaven av GQ. Foto: Faksimile GQ
NYTER LIVET: - Jeg skammer meg ikke over å være lykkelig, sier Diaz, som også synes det er helt greit å være singel. Nå er hun på to cover av maiutgaven av GQ. Foto: Faksimile GQ Vis mer
Tar pause fra menn!

SEHER.NO: Smellvakre Cameron Diaz (35) er for tiden uten kjæreste. 

Men i stedet for å deppe over å ikke ha funnet den rette, nyter filmskjønnheten livet til det fulle, skriver The Sun.

Nylig stilte den langlemmede superstjernen opp på intervju og sexy fotoshoot med amerikanske GQ Magazine.

Og Diaz har ikke dårlig samvittighet over å være lykkelig.

- Jeg elsker livet mitt, jeg skammer meg ikke over å være lykkelig. Man tilbringer så mange år i mørke, og sliter med ting som er tunge. Men dersom du ikke dør, så er det eneste som virkelig skjer, at du blir eldre, sier skuespillerinnen.

Siden det mye omtalte forholdet med popprins Justin Timberlake (27) tok slutt i januar 2007, har "Charlies Angels"-stjernen konsentrert seg om sin svært suksessfulle skuespillerkarriere.

I tillegg til at hun har bevist at hun er en svært habil skuespillerinne, med roller mot storheter som Al Pacino, Daniel Day-Lewis, Tom Cruise og John Cusack, har Diaz også tjent mange millioner på sine filmroller.

Det store gjennombruddet kom allerede for 13 år siden, mot Jim Carrey i "The Mask".

Men til tross for at hun ikke har noen "mr. right" i livet sitt akkurat nå, er Diaz mer fornøyd enn noen gang.

- Jeg kunne nok vært i et forhold hvis jeg ville og følte meg klar for det, men det gjør jeg ikke. Jeg har ikke blitt ferdig med det jeg holder på med, når jeg har det får dere sikkert høre om det. Men akkurat nå er jeg "done cookin", sier stjernen.
LES OGSÅ: - Diaz ble dumpet igjen