PÅ DATE: Leo og Cameron skal ha vært på flere hemmelige dater i London den siste tiden. Her fra en tidligere anledning. De to spilte også mot hverandre i "Gangs of New York".  Foto: All Over Press
PÅ DATE: Leo og Cameron skal ha vært på flere hemmelige dater i London den siste tiden. Her fra en tidligere anledning. De to spilte også mot hverandre i "Gangs of New York". Foto: All Over PressVis mer

Diaz i heftig trekant-drama

Superstjernen på date med både Jude Law og Leonardo DiCaprio,...

SEHER.NO: "Charlie's Angels"-heltinne Cameron Diaz (36) befinner seg nå i litt av et kjærlighets-dilemma.

Etter bruddet med modellkjæresten Paul Sculfor tidligere i vår, har skuespiller-innen nemlig begynt å date to av Hollywood største kjekkaser, og det samtidig, skriver The Sun.

Ifølge kilder har Cameron vært på date med både Leonardo DiCaprio (34), samt Jude Law (35) innen samme tidsperiode, og nå lider skuespillerinnen av valgets kvaler.

Både Law og DiCaprio, som begge har spilt mot Cameron på film, skal være svært betatt av skuespillerinnen, og kjemper innbitt om hennes gunst.

I forrige uke skal Leonardo, som tidligere i sommer gjorde det slutt med supermodell Bar Rafaeli, ha tatt med sin tidligere filmkollega på flere hemmelige dater i London, mens Jude og Cameron ved flere anledninger har blitt observert på romantisk middag i LA.

- Leonardo er tilbake på sjekkern etter at han gjorde det slutt med Bar. Og Cameron har vist mye interesse mens han har vært i London i forbindelse med filminnspilling. Hun var også med til hans leilighet i Knightsbridge i vest-London flere ganger i forrige uke, etter at de to hadde vært på date, forteller en kilde.

Cameron ser imidlertid ikke ut til å klare å bestemme seg for hvem av gutta hun ønsker å utvikle et forhold til.

- Jude og Cameron har vært gode venner siden de filmet "The Holiday" for noen år tilbake. Nå er de begge single og ting har forandret seg mellom dem. Jude flørter med henne, og hun er med på det, sier en venn av stjernene.

Men Cameron er ingen fersking når det gjelder kjendis-dating.

Tidligere har filmskjønnheten hatt et forhold til popstjerne Justin Timberlake, skuespillerne Matt Dillon og Jared Leto, og nylig ble hun også koblet opp mot Maroon 5-sanger Adam Levine.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil fikse på kroppen sin!