DAMEMAGNET: Andre Balazs klager nok ikke på sine kvinnelige venninner. Foto: SCANPIX
DAMEMAGNET: Andre Balazs klager nok ikke på sine kvinnelige venninner. Foto: SCANPIXVis mer

Diaz dater Umas eks

Ifølge ryktene skal Cameron Diaz ha funnet tonen med hotell-kongen Andre Balazs.

SEHER.NO: Det er nok mange som skulle ønske de var i Andre Balazs sine sko. Den 50 år gamle hotell-kongen Balazs var forlovet med "Kill Bill"-stjernen Uma Thurman (37). Planen var at de skulle gifte seg, men i mars tok forholdet mellom de to slutt.


Men den mørkårete kjekkasen deppet ikke lenge. For noen uker siden skal han ha flørtet med supermodellen Naomi Campbell (36), og nå skal han altså ha funnet tonen med superbaben Cameron Diaz (34).


Ryktene har den siste tiden svirret om at Diaz har datet tryllekunstneren Chriss Angel (39), men nå ser det ut som om det er hotell-mogulen som vil ta med Shrek-prinsessen til sitt drømmeslott.


Ifølge Femalefirst.co.uk skal Diaz og Balazs nemlig ha tilbrakt  hele kvelden sammen på eksklusive Chateau Marmont hotel.


- Hun ga ham en diskret nakkemassasje. Han trenger nok ikke frykte at han blir alene, sier en kilde til New York Daily News ifølge Femalefirst.co.uk.


Siden bruddet med Justin Timberlake (26) har Cameron også blitt linket til surferen Kelly Slater (34), "Blood Diamond"-stjernen Djimon Hounsou (42), Tyrese Gibson (28) og David Katzenberg (24).


LES OGSÅ: Justin kysset Diaz!


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.