Diane Kruger benekter at hun sliter etter bruddet

For to uker siden vekket den nysingle Hollywood-stjernen bekymring hos fansen. Nå tar hun bladet fra munnen.

AVVISER BEKYMRINGENE: Flere fans uttrykte bekymring for Diane Kruger etter at hun delte bikinibildet til venstre på Instagram etter bruddet med Joshua Jackson (t.h). I et intevrju med People sier Kruger at hun har det bra, uten å nevne de bekymrede Instagram-kommentarene spesifikt.  Foto: Skjermdump fra Instagram/ Afp/ NTB Scanpix
AVVISER BEKYMRINGENE: Flere fans uttrykte bekymring for Diane Kruger etter at hun delte bikinibildet til venstre på Instagram etter bruddet med Joshua Jackson (t.h). I et intevrju med People sier Kruger at hun har det bra, uten å nevne de bekymrede Instagram-kommentarene spesifikt. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Afp/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av juli kom nyheten om at stjerneparet Diane Kruger (40) og Joshua Jackson (38) hadde brutt med hverandre etter ti år som kjærester.

Kort tid senere delte Kruger et bikinibilde av seg selv på Instagram, noe som fikk flere av følgerne hennes til å uttrykke bekymring for Hollywood-stjernens ve og vel.

- Hun er vakker og en fantastisk skuespiller. Men jeg håper hun er frisk for hun ser sykelig tynn ut. Jeg har sett tynne folk før, men dette er på det punktet hvor jeg er redd hun skal kollapse, skrev en fan under bildet.

I et nytt intervju med People bedyrer imidlertid Diane Kruger at alt står bra til med henne etter bruddet med «Dawson's Creek»-stjernen.

Saken fortsetter nedenfor.

Dawn. @lison

Et bilde publisert av Diane Kruger (@dianekruger)

Fornøyd som singel

Kruger, som har vært opptatt med innspillingen av to filmer de siste månedene, sier til People at hun prøver å ha en positiv innstilling.

- Alt er bra... bare bra, uttaler skuespilleren til nettstedet.

Ifølge TooFab har det nylig gått rykter om at «Ingourious Basterds»-stjernen har hatt en het flørt med «Walking Dead»-kjekkasen Norman Reedus (47). De to spilte mot hverandre i dramafilmen «Sky» i 2015.

Saken fortsetter under bildet.

MOTSPILLERE: Norman Reedus og Diane Kruger poserte med armen rundt hverandre på «Sky»-etterfesten på Toronto filmfestival i september 2015. Foto: Rex Features
MOTSPILLERE: Norman Reedus og Diane Kruger poserte med armen rundt hverandre på «Sky»-etterfesten på Toronto filmfestival i september 2015. Foto: Rex Features Vis mer

Overfor People understreker Kruger imidlertid at hun ikke dater noen om dagen.

- Men hvis du har noen forslag, gi meg beskjed, ok? spøker hun i intervjuet.

Den flotte filmstjernen har i hvert fall ingen planer om å sitte og sture etter at hun ble singel. Etter fire måneder med filminnspilling, gleder hun seg til å slappe av og kose seg:

- Nå har jeg fri denne måneden, så jeg skal ganske enkelt gjøre ingenting og bli feit. Og jeg vil besøke noen venner som jeg aldri får sett. Jeg har noen venner i Miami og andre steder, legger Diane Kruger til overfor People. 

Saken fortsetter under bildet.

RADARPAR: Joshua Jackson og Diane Kruger var et par i et helt tiår før forholdet tok slutt. Her er de avbildet sammen på en spasertur i West Hollywood i 2015. Foto: Splash News
RADARPAR: Joshua Jackson og Diane Kruger var et par i et helt tiår før forholdet tok slutt. Her er de avbildet sammen på en spasertur i West Hollywood i 2015. Foto: Splash News Vis mer

Blir tynn av stress

Også tidligere har Diane Kruger fått oppmerksomhet for sin svært slanke figur. Den tyskfødte skuespilleren har en fortid som modell, og har alltid hatt en smal figur.

I et intervju i 2012 fortalte Kruger at hun ikke er opptatt av å slanke seg, men at kroppen hennes blir påvirket av den hektiske timeplanen hennes:

- Det høres pretensiøst ut, men når jeg er veldig opptatt glemmer jeg faktisk å spise. Jeg føler at jeg er litt for tynn nå fordi jeg akkurat er ferdig med en filminnspilling og har fløyet veldig mye, sa hun til britiske HELLO! magazine ifølge ContactMusic.

Saken fortsetter under bildet.

FILMAKTUELL: Diane Kruger avbildet på «The Infiltrator»-premieren i New York i juli, sammen med motspillerne Bryan Cranston, Benjamin Bratt og John Leguizamo. En uke senere ble bruddet med Joshua Jackson kjent.  Foto: Splash News
FILMAKTUELL: Diane Kruger avbildet på «The Infiltrator»-premieren i New York i juli, sammen med motspillerne Bryan Cranston, Benjamin Bratt og John Leguizamo. En uke senere ble bruddet med Joshua Jackson kjent. Foto: Splash News Vis mer

Diane Kruger var som nevnt sammen med Joshua Jackson i ti år, men de to giftet seg aldri. Da Seoghør.no møtte «The Affair»-stjernen i 2015, bedyret han at Diane uansett var hans store kjærlighet.

- Helt ærlig, så mener jeg kvinnen er nøkkelen i livet. Jeg har vært sammen med Diane i åtte og et halvt år nå, og prosessen med å være forelsket og å lære seg å dele livet med et annet menneske er viktig, sa Jackson til Seoghør.no i januar i fjor.

Diane Kruger er aktuell med krimdramaet «The Infiltrator» i år, men filmen har foreløpig ikke fått noen premieredato i Norge.

LES OGSÅ: Mener utroskap er sunt for ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer