Diane Kruger (38) delte sminkefri selfie på Instagram

Hollywood-skjønnheten overrasket fansen.

BLOND SKJØNNHET: Når Diane Kruger viser seg på den røde løperen, som her på Critics Choice Movie Awards i Hollywood i januar, er hun alltid perfekt sminket og frisert. Men 38-åringen viser gjerne en annen side av seg selv for fansen! Foto: Stella Pictures
BLOND SKJØNNHET: Når Diane Kruger viser seg på den røde løperen, som her på Critics Choice Movie Awards i Hollywood i januar, er hun alltid perfekt sminket og frisert. Men 38-åringen viser gjerne en annen side av seg selv for fansen! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Noen superstjerner, som Kim Kardashian (34), foretrekker å legge ut Instagram-bilder der de tilsynelatende er retusjert slankere eller vakrere.

Skuespiller Diane Kruger (38) har derimot ingenting imot å vise frem sine mindre plettfrie sider på Instagram-kontoen sin.

Den smellvakre «The Bridge»-stjernen overrasket nylig fansen ved å dele et festlig, upolert innblikk i livet som skuespiller.

Kruger, som for tiden spiller inn dramafilmen «Sky» sammen med «The Walking Dead»-kjekkas Norman Reedus (46), bruker tilsynelatende parykk i rollen som Romy. Og 38-åringen nøler ikke med å avsløre de spesielle parykkforberedelsene på Instagram.

«HÅRLØS» HUMOR: Diane Kruger var ikke redd for å vise seg fra en mindre glamorøs side, da hun prøvde parykken sin på «Sky»-filmsettet for en par uker siden. Foto: Stella Pictures
«HÅRLØS» HUMOR: Diane Kruger var ikke redd for å vise seg fra en mindre glamorøs side, da hun prøvde parykken sin på «Sky»-filmsettet for en par uker siden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

«Jeg glemmer alltid hvor gal parykktilpasninger får deg til å se ut!! Lady Gaga, noen?» skriver filmstjernen selvironisk til denne «selfien» - der den tyskfødte skjønnheten ikke akkurat er lett å kjenne igjen.

I forbindelse med innspillingen av «Sky», der Krugers rollefigur Romy reiser alene gjennom USA for å unnslippe sin voldelige ektemann, har stjernen delt flere naturlige «selfies» på Instagram.

Så sent som tirsdag denne uken la Diane Kruger, som kjæresten Joshua Jackson (36) har skytt av til Seoghør.no, ut dette flotte, sminkefrie bildet på det sosiale mediet.

Saken fortsetter under bildet.

 

«Jeg vet ikke hvorfor jeg fortsatt ser ut som en tenåring noen ganger», skriver 38-åringen til bildet, sammen med emneknagger for «Sky», «ingen sminke» og «de gode gamle dager».

AVSLAPPET: Joshua Jackson og Diane Kruger har vært sammen i over åtte år. Paret, her i finstasen på Golden Globe i januar, er fortsatt svært forelsket  - men har ingen planer om giftemål. Foto: REX/All Over Press
AVSLAPPET: Joshua Jackson og Diane Kruger har vært sammen i over åtte år. Paret, her i finstasen på Golden Globe i januar, er fortsatt svært forelsket - men har ingen planer om giftemål. Foto: REX/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Viste seg frem uten sminke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer