Diana Ross klar for Nobel-konserten

Det første store trekkplasteret til årets konsertbegivenhet i Norge er avslørt...

SUPERSTJERNE: Diana Ross slo igjennom som frontfigur i The Supremes på 60-tallet, og har hatt en eventyrlig karriere, med over 100 millioner solgte plater. Foto: AP
SUPERSTJERNE: Diana Ross slo igjennom som frontfigur i The Supremes på 60-tallet, og har hatt en eventyrlig karriere, med over 100 millioner solgte plater. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: 11. desember går den årlige Nobel-konserten av stabelen i Oslo, og på sedvanlig vis er hemmelighetene store rundt hvilke superstjerner som ankommer det kalde nord i julemåneden. 

Seher.no kan imidlertid allerede nå avsløre at den amerikanske
popstjernen, artisten og skuespilleren Diana Ross er en av celebritetene som skal være klare for stjernespekkende showet. 64-åringen er ment til å være en av de største attraksjonene i årets arrangement.


Det samme skriver nå også dianaross.de. 

I fjor var det den sexy Kill Bill"-stjernen Uma Thurman (38) som ledet den verdensomspennende Nobel-konserten, sammen med skuespillerkollega Kevin Spacey. Etter hva Seher.no kjenner til er Diana Ross derimot tiltenkt rollen som artist - og ingenting annet i årets Nobel-show.

Ross var ledende vokalist i bandet The Supremes på 1960-tallet . I 1971 giftet hun seg med Robert Ellis Silberstein, et forhold som varte til mars 1977. Etter det datet hun (offisielt) skuspilleren Ryan O'Neal og rockeren Gene Simmons fra gruppa Kiss - før hun i 1985 giftet seg med Arne Næss Jr.

De to fikk barna Ross Arne Næss (20) og Evan Olaf Næss (19) sammen.

Dave Donovan i Diana Ross' managment bekrefter at det har vært samtaler mellom supersangerinnen og Nobel-arrangørene.

- Vi liker ikke helt å offentliggjøre slike ting for tidlig. Dette fordi vi kan skape forventinger hos folk, og desto større skuffelser hvis det skulle vise seg at hun ikke kan komme allikevel, sier han til Seher.no.

Listen over årets Nobel-artister offentliggjøres 30. oktober.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Spør mamma om lov