Di Caprio overrasket fansen på nettet

Filmstjernen fikk over 200 000 nye følgere på ett døgn.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange superstjerner bruker bildedelingstjenesten Instagram for å vise bilder av livet sitt til fansen.

Leonardo DiCaprio (39) har imidlertid sittet på gjerdet - helt til nå. Mandag opprettet han til manges overraskelse en profil og i løpet av ett døgn har han fått over 200 000 følgere.

Tirsdag skaffet 39-åringen seg nemlig en egen Instagram-konto, og startet med å dele bilder fra toppmøtet med FNs generalsekretær Ban Ki-moon (70), som ble avholdt i New York denne uken.

«Denne tilsteldningen føles som den perfekte anledning å opprette Instagram, og jeg deler derfor dette øyeblikket fra FNs generalforsamling med dere. For en fantastisk stor ære. #Climate2014».

Brukernavnet hans er @leonardodicaprio, og skriver på kontoen at han er skuespiller og miljøforkjemper.

Leonardo er utnevnt til fredsambassadør for FN, og er dermed i godt selskap med andre superstjerner som Michael Douglas (69) og Charlize Theron (39).

Men til tross for at superstjernens følgerskare på Instagram vokser seg stadig større, følger 39-åringen selv bare fire Instagram-kontoer - FN, World Wildlife Fund, miljøorganisasjonen Sierra Club og skuespillerkollega og miljøforkjemper Mark Ruffalo (46).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer