DFDS til Newcastle

Rederiet DFDS har overtatt fergen Fjord Norway og pusser opp skipet for 50 millioner.

NYTT UTSEENDE: Passasjerskipet Fjord Norway skifter utseende både utvendig og innvendig nå som DFDS har kjøpt det fra rederiet Fjord Line. Foto: DFDS
NYTT UTSEENDE: Passasjerskipet Fjord Norway skifter utseende både utvendig og innvendig nå som DFDS har kjøpt det fra rederiet Fjord Line. Foto: DFDS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En epoke i norsk fergetrafikk er forbi i og med DFDS' overtakelse av passasjerfergen Fjord Norway fra rederiet Fjord Line, men samtidig begynner en ny. DFDS bringer nå skipet til Ørskov Skibsverft i Frederikshavn der det skal renoveres for 50 millioner kroner.


Hensikten er å pusse opp skipet i løpet av en intens treukersperiode og gi det samme type oppgradering som skipene på ruten Oslo-København har fått. Det vil blant annet si at skipet får nye restauranter og vinbarer  - Marco Polo, Blue Riband, Seven Seas og Red & White - og at de beste lugarene om bord totalrenoveres for å møte Commodore Class-standarden fra andre DFDS-ferger.


Fjord Norway døpes i Bergen 8. november, og ruten er i gang fra 9. november. Det blir utløp fra Bergen, Stavanger og Haugesund med kurs for Newcastle.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer