DØMT TIL LIVSSTID: Andrew Conley, som kvalte lillebroren sin til døde og dumpet ham i en park, ble dømt til livsstid i fengsel tidligere denne uken.  Foto: AP
DØMT TIL LIVSSTID: Andrew Conley, som kvalte lillebroren sin til døde og dumpet ham i en park, ble dømt til livsstid i fengsel tidligere denne uken. Foto: AP Vis mer

«Dexter»-morder dømt til livstid

Kvalte sin ti år gamle lillebror etter å ha sett tv-serien.

Publisert
SEHER.NO: 18 år gamle Andrew Conley fra Indiana ble denne uken dømt til livstid i fengsel for å ha drept sin ti år gamle lillebror.

Conley er en stor fan av tv-serien «Dexter», som handler om seriemorderen med samme navn. Og kun uker før drapet skal 18-åringen ha fortalt kjæresten at han drømte om å bli akkurat som karakteren, spilt av Michael C. Hall, i den populære Showtime-serien, skriver kjendisblogger Perez Hilton.

18-åringen sa seg skyldig i drapet, og mottok livsstidsdommen uten prøveløslatelse fra Ohio Circuit-dommer James Humphrey mandag.

- Han fortjente livsstid, og det var det han fikk, sa aktor i saken, Aaron Negangard, etter at dommen ble kjent.

Det var mens han lekte med lillebroren at Conley skal ha kvalt ham til han besvimte. Deretter skal 18-åringen ha tatt med broren ut til kjøkkenet, tatt på seg hansker og fortsatt å kvele ham i 20 minutter.

Conely la også to plastposer over brorens hodet, og skal gjentatte ganger ha slått ti-åringens hode ned i gulvet, før han bar ham ut i bagasjerommet på bilen sin.

Med brorens lik i bilen, skal Conley deretter ha kjørt til kjærestens hjem og gitt henne en ring. 18-åringen skal senere ha dumpet brorens kropp i en park.

Dagen etter skal han ha tullet med foreldrene sine, og spurt faren for kondomer. Han skal ikke ha innrømmet drapet.
 
18-åringen har også fortalt at han ved et tilfelle stod over farens seng og vurderte å kutte strupen hans mens han sov.

- Han var en 17 år gammel gutt da dette hendte, og det er tydelige tegn på at han har en mental sykdom. For meg ser det ut til at dette kan bli tolket på forskjellige måter av forskjellige folk, sa Conleys forsvarer, John Watson, etter rettssaken.

Det er ventet at 18-åringen vil anke saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Kreftfri «Dexter» endelig tilbake på jobbVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer