DRIVER EGET STUDIO: - Vi har truffet noen her som vi skal jobbe litt med, blant annet Thomi fra Stavanger, som var inne og sang "Mercy" med en halv gitar, forteller Tommy Fredvang til Seher.no. Foto: Stella Pictures
DRIVER EGET STUDIO: - Vi har truffet noen her som vi skal jobbe litt med, blant annet Thomi fra Stavanger, som var inne og sang "Mercy" med en halv gitar, forteller Tommy Fredvang til Seher.no. Foto: Stella PicturesVis mer

Dette visste du ikke om Tommy

"X Factor"-finalisten har begynt å headhunte andre deltagere...

Se videointervjuet med Tommy Fredvang nederst i saken!

HELLERUDSLETTA (SEHER.NO): Fredag gikk den andre delfinalen av høstens "X factor" av stabelen. Der ble det klart at Stine Terese Tinker Julseth var den som måtte forlate konkurransen.

Tommy Fredvang (27) derimot, imponerte nok en gang - denne gangen med "Mods"-låta "Me To Går Alltid Aleina". Tommy var fornøyd med egen innsats, selv om han føler at sangprestasjonene kunne vært enda bedre.

- Jeg vet ikke helt hvorfor, det har vel bare å gjøre med at man noen ganger ikke er helt hundre prosent. Men jeg er tross alt fornøyd med egne prestasjoner, jeg står jo her ennå. Jeg stiller veldig mange krav til meg selv, er blant de siste ti - og da bør det være perfekt vokal også. Og det var det ikke i dag, sier han til Seher.no.

Videre til neste delfinale, det er han i hvert fall. Men det er ikke bare "X factor" som tar opp tid for den sangglade Stavangergutten. Sammen med kameraten Stian S. Hansen driver han nemlig "StudioLab" - et studio der vanlige artister kan spille inn sin egen musikk. Studioet reklamerer også med innspillinger i forbindelse med diverse utdrikningslag.

Tommy har nå også sett sitt snitt til å headhunte andre "X Factor"-deltagere til innspilling i studioet, som ligger i Oslo.

- Det går kjempebra. Og vi har truffet noen her som vi skal jobbe litt med, blant annet Thomi (Neteland) fra Stavanger, som var inne og sang "Mercy" med en halv gitar. Og også én som heter Trine Hartz, som også var med her, forteller Tommy

Hartz var en av deltakerne som kom videre til bootcamp fra Oslo. 

Tommy bekrefter at han også tar imot godt brisne gjester...

- Ja, vi har en del utrikningslag, og det synes jeg er show. Da kommer det en god gjeng inn og lager stemning i studio - det er helt topp, smiler han.

- Hvordan har du tid til alt dette, Tommy?

- Akkurat nå er det Stian som tar seg av det meste, men jeg har en del fri i ukene der jeg drar ned for å jobbe og stå på litt. Det har vært ganske intenst før jeg ble med i "X Factor" for å gjøre ferdig min egen plate og sånne ting. Det skal bli godt å jobbe med litt andre artister, det er gøy å jobbe med andre også, slik at det ikke bare blir meg, meg og meg hele tiden, sier han.

Her kan du høre et Tommy Fredvang-opptak fra hans eget studio (ekstern lenke).

"X Factor"-delfinalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00.

Har du et tips om deltakerne? Tips oss på
seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Knakk fullstendig sammen i tårer

Se videointervjuer med Tommy Fredvang her:[obj:media:8120]