Dette visste du ikke om «The Voice»-deltagerne

Geirmund Hansen og Pål Rake visste ikke om hverandres deltagelse, men har en felles historie.

The Voice 2013

Espen Linds lag

Geirmund Hansen (25) og Pål Rake (24) Foto: Henning Jensen/Se og Hør
The Voice 2013 Espen Linds lag Geirmund Hansen (25) og Pål Rake (24) Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I kveld starter «The Voice» for alvor. Det er duket for live-sendinger, og først ut er lagene til Lene Nystrøm (40) og Espen Lind (42).

To av deltagerne til Espen Lind, Geirmund Hansen (25) og Pål Rake (24) er begge klare for å kjempe om stemmer fra det norske folk.

Det ikke mange vet er at de kjente hverandre godt før de havnet på samme lag.

GUTTABOYS: Espen (midten) sitter igjen med fire gutter på sitt lag. I dag må han ta farvel med én deltager. Fra venstre: Pål Rake, Kristian Kristensen, Geirmund Hansen og Pål Rake. Foto: TV 2
GUTTABOYS: Espen (midten) sitter igjen med fire gutter på sitt lag. I dag må han ta farvel med én deltager. Fra venstre: Pål Rake, Kristian Kristensen, Geirmund Hansen og Pål Rake. Foto: TV 2 Vis mer

Pål og Geirmund har studert sammen, og begge jobber i dag som musikklærer på samme skole.

De visste ikke om hverandres deltagelse på TV 2-programmet, og de ble svært overrasket da de traff hverandre på pre-audition.

- Det var en skrekkblandet fryd å se Geirmund. Jeg vet jo at han er dritgod. Jeg satt og håpet at han ikke skulle velge samme mentor som meg, sier Pål til Seoghør.no.

- Min drøm er at vi skal vinne sammen, selv om jeg vet at det ikke kan skje. Vi backer hverandre opp 100 prosent selv om vi er konkurrenter, innrømmer Geirmund.

Pål tar inspirasjon fra Geirmund og håper kompisen lykkes i konkurransen.

- Vi er ikke venner på grunn av «The Voice». Vi har kjent hverandre lenge. Jeg blir glad når han gjør det bra. Da har jeg noe å leve opp til også. Det er en seier for meg også, dersom han gjør det godt i konkurransen, sier Pål.

«The Voice» ser du på TV 2, fredag kl. 20.00. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: Søt musikk med Linnéa

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer