Dette visste du ikke om finalistene

Pinlige øyeblikk og hjernteppe. Se video.

EN SPENT GJENG: Nicoline Berg Kaasin, Bjørnmar Reime Erlandsen, Sofie Bjerketvedt og Kai Thomas Ryen Larsen er alle klar for onsdagens store "Grease"-finale. Foto: Anders Myhren/Seher.no
EN SPENT GJENG: Nicoline Berg Kaasin, Bjørnmar Reime Erlandsen, Sofie Bjerketvedt og Kai Thomas Ryen Larsen er alle klar for onsdagens store "Grease"-finale. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag kveld braker det løs med den store "Grease"-finalen på Christiania Teater i Oslo, med fire svært nervøse deltagere i spissen.

For Nicoline Berg Kaasin (19), Sofie Bjerketvedt (20), Kai Thomas Ryen Larsen (21) og Bjørnar Reime Erlandsen (19) er den store drømmen om å få spille Danny eller Sandy i Oslo Spektrum så nære at de nesten ikke tør tenke på det.

Seher.no møter alle fire på Grand Hotel i hovedstaden. Men denne gangen fikk de i oppgave å svare på annet enn bare det som har med "Grease" å gjøre...

Se videointervju med de fire "Grease"-finalistene nederst i saken!

- Mitt pinligste øyeblikk? Jeg har ikke opplevd noen voldsomt pinlige episoder, men det å prompe der det ikke passer seg å prompe... Og det har jeg gjort - sikkert flere ganger! Du vet, i klasserommet, der det er flere folk, sier Nicoline Berg Kaasin.

"Hva er ditt pinligste øyeblikk", "Hvem irriterer deg mest" og "Hvem er mest sexy av dommerne" var bare noe av hva de fire finalistene måtte bryne seg på denne dagen.

Og Sofie Bjerketvedt avslører at hun med gru husker tilbake til den skoledagen da hun plutselig måtte nyse.

- Det var i 3. klasse, og jeg nøs. Jeg løp ut av klasserommet. Det hadde med snørr å gjøre. Og ja, du vet..., gliser hun til Seher.no.

Bjørnar Reime Erlandsen er derimot mer opptatt av den gangen han var med å spille i "Løvenes konge".

- Jeg spilte "Scar", og det var på den tidspunktet da jeg skulle fortelle "Simba" at elefantkirkegården ikke finnes. Men jeg kom ikke på replikken! Det føltes ut som en time... Men plutselig kom jeg på det, og presterte å si "elechantkirkegård er jo ikke noe for en ung prins", ler han.

- Hvem irriterer deg mest, Kai Thomas?

- Det må være Bjørnar! sier han.

"Grease"-finalen ser du på TVNorge onsdag klokka 20.00.

Har du et tips om "Grease"-finalistene eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Fant lykken med Thomas

Se videointervju med de fire "Grease"-finalistene her:

[obj:media:7037]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer