Dette ville de aldri skrevet om på bloggen

Men jentene i den nye serien «Bloggerne» kan ikke garantere at det ikke blir vist på TV.

SEOGHØR.NO: På nyåret sender TV 2 Bliss realityserien «Bloggerne», som er videodagbøker fra livene til Marna Haugen (32) fra Oslo, Emilie «Voe» Nereng (18) fra Hønefoss, Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad og Suzanne Aabel (32) - som nettopp er kjent for å dele høydepunkter fra hverdagen på deres respektive blogger.

Seoghør.no møtte de fire bloggerne da TV 2 hadde vårlansering på Edderkoppen Teater i Oslo denne uken, og de kunne fortelle at de både gleder - og gruer - seg til sendestart.

De to yngste realitydeltakerne, Emilie og Sophie Elise, fortalte at det faktisk er enkelte ting de bevisst holder unna bloggen:

- Jeg har ganske klare grenser på hva jeg ikke skriver om. Jeg skriver som regel bare om mine følelser, og ville aldri delt hvis jeg for eksempel hadde kranglet med noen. Jeg har aldri skrevet noe stygt om noen heller. Jeg prøver å være mest mulig positiv, så negative ting deler jeg ikke på bloggen min. Men det kan jo hende at man får se at jeg snakker om sånne ting i serien, avslører Emilie overfor Seoghør.no.

FRA BLOGG TIL TV: Til våren kan du se bloggerne Marna Haugen (32) fra Oslo, Emilie «Voe» Nereng (18) fra Hønefoss, Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad og Suzanne Aabel (32) i realityserien «Bloggerne» på TV 2 Bliss. Foto: FameFlynet Norway
FRA BLOGG TIL TV: Til våren kan du se bloggerne Marna Haugen (32) fra Oslo, Emilie «Voe» Nereng (18) fra Hønefoss, Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad og Suzanne Aabel (32) i realityserien «Bloggerne» på TV 2 Bliss. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- De har filmet meg når jeg har vært full, og jeg skriver aldri på bloggen når jeg er full. Det er én ting. Og også kjærlighetsting, det holder jeg veldig privat. Men det får man se mye av på TV. Det blir skummelt. Jeg er nervøs, men også spent, sier Sophie Elise videre.

Se hele intervjuet med de fire bloggerne i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: Marna Haugen giftet seg i hemmelighet i Las Vegas