Dette vil ikke Linni dele med leserne

Litt av privatlivet vil Linni Meister holde for seg selv.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange har etter hvert blitt godt kjent med Linni Meister (26) både gjennom hennes blogg og realityserier som «Tigerstaden» og «Linni». Her får vi innblikk i den vakre blondinens tilværelse som modell, TV-profil og ikke minst mamma til sønnen Dennis (3). 

Og selv om Meister er svært åpen og gjerne deler privatlivet sitt med leserne, er det ikke alt eller alle hun ønsker å eksponere.  
 
- Jeg føler jeg deler mye, men det er ikke alt jeg vil dele. Leserne skriver ofte at de vil at jeg skal dele mer av kjæresten min, sier Linni til Seoghør.no. 

- Men han er foreløpig bare din, legger venn Ronnie Ottem til. 

HER KAN DU SE DENNE UKEN SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Tidligere i år ble det kjent at Linni har blitt sammen med millionærarving Olav Tvenge (28), og hun fortalte Seoghør.no at hun skjulte kjæresten i et helt år.

- Jeg prøvde å holde ham hemmelig og klarte det i ett år. Han er ikke så mye på bloggen, men vi har det veldig hyggelig sammen. Det er ikke slik at vi sitter og tar bilder av alt vi gjør. 

- Han er en av mine beste venner og er en utrolig flott gutt, har Linni tidligere sagt om kjæresten. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Linnis frekke fotoshoot Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer