Nora Haukland:

Dette vil hun ikke svare på

- Ikke bra for oss.

TV-AKTUELL: Nora Haukland er aktuell med realityserien «Girls of Oslo». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TV-AKTUELL: Nora Haukland er aktuell med realityserien «Girls of Oslo». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer ble det kjent at influenserne Sophie Elise Isachsen (28), Isabel Raad (29), Anniken Jørgensen (27) og Nora Haukland (25) hadde gått sammen for å lage en splitter ny realityserie ved navn «Girls of Oslo».

Serien ble spilt inn i løpet av sommeren og høsten, og allerede på fredag er det duket for premiere.

I den anledning inviterte jentene til pressetreff på Gimle kino i Oslo onsdag, og Se og Hør var naturligvis til stede og benyttet muligheten til å ta en prat med Haukland.

Sophie Elise Isachsen møtte pressen på rød løper i forbindelse med TV-serien «Girls of Oslo». Der svarer hun på ryktene som har fått nettet til å koke. Video: Klaus Fjellro. Reporter: Thea Hope. Vis mer

- Vanskelig

Da innspillingen først begynte var 25-åringen i et forhold med Marius Borg Høiby (26), som tok slutt seinere på sommeren. Se og Hør har sett de tre første episodene av serien, og hittil har ikke Borg Høiby dukket opp, men forholdet deres blir likevel omtalt.

På spørsmål om hvordan det blir for Haukland å nå skulle se tilbake på den tida, innrømmer hun at det blir rart.

- Jeg har veldig blandede følelser rundt det, og det er fordi når man går ut av et forhold så tenker man alltid: «Hva hvis». Hva hvis det hadde funket? Hva hvis det fortsatt var oss?

- Men jeg har det veldig bra slik det er nå, og jeg er veldig glad for at det har blitt sånn som det har blitt. Selv om vi er gode venner i dag så tror jeg at forholdet ikke var bra for oss, i alle fall ikke på det tidspunktet der, innrømmer influenseren.

PREMIEREKLARE: Nora Haukland, Isabel Raad, Sophie Elise Isachsen og Anniken Jørgensen på premieren av sin nye realityserie. Foto: Sofie Losen / Se og Hør
PREMIEREKLARE: Nora Haukland, Isabel Raad, Sophie Elise Isachsen og Anniken Jørgensen på premieren av sin nye realityserie. Foto: Sofie Losen / Se og Hør Vis mer

Det var i juli paret delte bruddnyheten, og etter det Se og Hør kjenner til vil bruddet bli tatt opp i «Girls of Oslo».

- Akkurat den episoden var veldig vanskelig å filme. Når man går gjennom et brudd og man har det veldig kjipt, så er det også sånn at man hver eneste dag føler litt at man er distansert fra livet. Akkurat som om man er i en liten boble. Følelsene dine på innsiden er så høylytte og så store at man ikke klarer å være til stede der man er, og det kan også føre til at man glemmer litt, forklarer Haukland, og utdyper videre:

- Jeg har glemt litt hva som har skjedd og hvordan jeg har hatt det, så det blir rart å se tilbake på - fordi det er nesten så jeg ikke husker det.

Se og Hør har vært i kontakt med Marius Borg Høiby, som opplyser om at han ikke har noen kommentar til saken.

BILDET MED POSEN: I et nytt klipp fra den kommende serien «Girls of Oslo» snakker Sophie Elise Isachsen, Isabel Raad, Anniken Jørgensen og Nora Haukland om bildet som ble publisert i vinter hvor en pose med hvitt pulver holdes i hånden. Video: Prime Video Vis mer

Dette vil hun ikke svare på

Under en situasjon i serien sitter jentene på en lunsj når samtaleemnet begynner å dreie seg om sex og preferanser. I et klipp etterpå sier Haukland: «Hysj, svigers hører på».

«Svigers» var på den tiden kronprinsesse Mette-Marit (50) og kronprins Haakon (50). Ekskjæresten er nemlig sønnen til kronprinsessen, og på den måten en del av kongefamilien.

På spørsmål om kongefamilien eller kongehuset har sett over serien, eller gitt noen begrensninger til hva og hvem som kunne filmes og ikke, svarer Haukland følgende:

- Det har jeg ingen kommentar til.

PREMIERE: Amazon Prime har samlet fire av Norges største influensere i «Girls of Oslo», som kommer i november. Video: Amazon Prime Vis mer

LES OGSÅ: - Traumatisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer