SLAKTES AV FANSEN: Kim Kardashians nye musikkvideo har fått mye kritikk etter at den ble lekket ut på nettet tidligere denne uken. Foto: Fra videoen
SLAKTES AV FANSEN: Kim Kardashians nye musikkvideo har fått mye kritikk etter at den ble lekket ut på nettet tidligere denne uken. Foto: Fra videoenVis mer

Dette vil hun ikke at du skal se

Ny video med Kim Kardashian har lekket ut på internett.

Hva synes du om Kim Kardashians video? Se smakebit nederst i artikkelen og stem til høyre!

SEHER.NO: I likhet med sin tidligere bestevennine Paris Hilton, har den amerikanske TV-stjernen Kim Kardashian lenge drømt om å prøve seg som plateartist.

Men da 30-åringen i mars ga ut sin debutsingle «The Jam», ble mottakelsen så dårlig både blant publikum og kritikere, at hennes plateselskap ikke brydde seg om å lansere en egen musikkvideo for låten.

Nå har imidlertid interessen rundt Kim Kardashians bryllup til basketproffen Kris Humphries ført til endringer i planene.

Tøff kritikk
Mandag ble en 55 sekunder lang smakebit fra videoen lansert i det stille på nettstedet YouTube og klippet har allerede blitt vist over tre millioner ganger.

I videoen poserer blant annet en bikinikledd Kim foran kamera, og blir også sett dansende i diskolys på en nattklubb.

Desverre for Kim ser det imidlertid ikke ut til at videoen har gjort folk mer vennlig innstilt til musikken hennes.

- Jeg hadde aldri trodd at «mute»-knappen skulle være så nyttig, skriver seeren «BearyChi» i en kommentar.


- Til og med Paris Hilton synger bedre enn henne, skriver YouTube-brukeren «qwertyuiopz123».

Avviser kritikken
Kim Kardashian selv skal imidlertid ta kritikken med et smil, ifølge Daily Mail.

- Dette var noe hun gjorde for veldedighet, og det var aldri meningen at låten skulle bli spilt offentlig, sier Kims søster Khloe ifølge avisa.

Men pop-forsøket er ikke den eneste videoen som skaper trøbbel for Kim Kardashian etter at hun ble gift.

Vil kjøpe rettigheter til sex-film
Ifølge bladet InTouch, skal en ukjent person, forsøke å kjøpe rettighetene til sexfilmen Kim spilte inn i 2007 med sin forrige kjæreste, rapperen Ray J.

Bladet hevder at den ukjente personen, som antas å være Kims mor Kris Jenner, skal ha bydd over 150 millioner kroner for å få fjernet filmen fra markedet.

Det spørs imidlertid om Kims familie vil klare å slette alle spor etter filmen, som var med på å gjøre henne kjent over verden over...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun kjøpte flere graviditetstester