Dette vil hun ikke at du skal se

Ny video med Kim Kardashian har lekket ut på internett.

SLAKTES AV FANSEN: Kim Kardashians nye musikkvideo har fått mye kritikk etter at den ble lekket ut på nettet tidligere denne uken. Foto: Fra videoen
SLAKTES AV FANSEN: Kim Kardashians nye musikkvideo har fått mye kritikk etter at den ble lekket ut på nettet tidligere denne uken. Foto: Fra videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva synes du om Kim Kardashians video? Se smakebit nederst i artikkelen og stem til høyre!

SEHER.NO: I likhet med sin tidligere bestevennine Paris Hilton, har den amerikanske TV-stjernen Kim Kardashian lenge drømt om å prøve seg som plateartist.

Men da 30-åringen i mars ga ut sin debutsingle «The Jam», ble mottakelsen så dårlig både blant publikum og kritikere, at hennes plateselskap ikke brydde seg om å lansere en egen musikkvideo for låten.

Nå har imidlertid interessen rundt Kim Kardashians bryllup til basketproffen Kris Humphries ført til endringer i planene.

Tøff kritikk
Mandag ble en 55 sekunder lang smakebit fra videoen lansert i det stille på nettstedet YouTube og klippet har allerede blitt vist over tre millioner ganger.

I videoen poserer blant annet en bikinikledd Kim foran kamera, og blir også sett dansende i diskolys på en nattklubb.

Desverre for Kim ser det imidlertid ikke ut til at videoen har gjort folk mer vennlig innstilt til musikken hennes.

- Jeg hadde aldri trodd at «mute»-knappen skulle være så nyttig, skriver seeren «BearyChi» i en kommentar.


- Til og med Paris Hilton synger bedre enn henne, skriver YouTube-brukeren «qwertyuiopz123».

Avviser kritikken
Kim Kardashian selv skal imidlertid ta kritikken med et smil, ifølge Daily Mail.

- Dette var noe hun gjorde for veldedighet, og det var aldri meningen at låten skulle bli spilt offentlig, sier Kims søster Khloe ifølge avisa.

Men pop-forsøket er ikke den eneste videoen som skaper trøbbel for Kim Kardashian etter at hun ble gift.

Vil kjøpe rettigheter til sex-film
Ifølge bladet InTouch, skal en ukjent person, forsøke å kjøpe rettighetene til sexfilmen Kim spilte inn i 2007 med sin forrige kjæreste, rapperen Ray J.

Bladet hevder at den ukjente personen, som antas å være Kims mor Kris Jenner, skal ha bydd over 150 millioner kroner for å få fjernet filmen fra markedet.

Det spørs imidlertid om Kims familie vil klare å slette alle spor etter filmen, som var med på å gjøre henne kjent over verden over...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun kjøpte flere graviditetstester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer