Kris Jenner:

Dette vil hun at barnebarnet skal hete

Khloé Kardashians tre måneder gamle sønn er fremdeles navnløs.

BERØMT GJENG: Kris Jenner og Kim Kardashian avslører hvilket navn de ønsker til Khloé Kardashians baby. Foto: Hulu/The Walt Disney Company via Image Press Agency/NTB
BERØMT GJENG: Kris Jenner og Kim Kardashian avslører hvilket navn de ønsker til Khloé Kardashians baby. Foto: Hulu/The Walt Disney Company via Image Press Agency/NTB Vis mer
Publisert

I juli kom sjokknyheten om at Khloé Kardashian (38) ventet sitt andre barn med ekskjæresten Tristan Thompson (31).

Paret, som har datteren True Thompson (4) sammen, har hatt et av-og-på-forhold de siste årene, men brøt med hverandre i fjor sommer etter en turbulent tid med flere utroskapsskandaler.

For tre måneder siden ble eksparet foreldre til en sønn, som kom til verden via surrogat. Den lille gutten har foreløpig ikke fått et navn.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Ligner onkel

Nå kommer imidlertid bestemor, Kris Jenner (67), med forslag til hva barnebarnet bør hete.

- Han er så søt. Synes du ikke han ligner på Rob? Han er så perfekt, skryter Jenner av babyen, som hun altså mener er som snytt ut av nesen på sin egen sønn Rob Kardashian (35), i «The Kardashians», ifølge Us Weekly.

Kim Kardashian (42), som selv har fire barn med eksmannen Kanye West (45), kunne ikke vært mer enig med moren sin.

- Han er faktisk tvillingen til Rob. Hva skal vi kalle ham? Det er det jeg trenger å vite, sier hun, hvorpå Jenner svarer:

DRAMA: I en epiosde av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Hva med Rob? Hva med Rob Kardashian Thompson, og så kaller vi ham bare Rob Kardashian.

Familiens overhode kommer altså med et stikk i retning sin eks-svigersønn som har såret datteren Khloé.

I mars i fjor, mens Thompson fremdeles var sammen med 38-åringen, hadde han en het flørt med den personlige treneren, Maralee Nichols (31). Affæren endte med at Nichols ble gravid.

MÅ OPERERE: Kris Jenner tar til tårene i «The Kardashians» etter å ha fått beskjed om at hun må opereres. Video: Disney + Vis mer

Skandalen ble kjent i begynnelsen av desember og få dager senere fødte 31-åringen en sønn. Etter en farskapstest ble det også bekreftet at NBA-stjernen er far til barnet.

Thompson har i tillegg sønnen Prince (5) fra et tidligere forhold med modellen Jordan Craig (31).

«Vanskelig periode»

Det er ingen tvil om at det var en tøff tid og mye å fordøye for Khloé som altså samtidig ventet barn nummer to med atleten.

I høst åpnet hun seg gråtkvalt om hvor vanskelig det var å stå i den offentlige mediestormen da hun annonserte at de skulle bli foreldre igjen sammen.

- Det er noe jeg er klar for å prate om. Tristan og jeg venter vårt andre barn. Det skal være en fin tid, men det er litt annerledes denne gangen. Det har vært en vanskelig periode i livet mitt, men det er også begynnelsen på noe positivt, lykkelig og vakkert, fortalte hun i traileren til den nye sesongen av «The Kardashians» i september.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien fikk mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det var spesielt én detalj som skapte reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Videre understreket Khloè at hun bestemte seg for å få barn igjen med Tristan før hun fant ut at han hadde gjort en annen kvinne gravid.

- Jeg vil ikke at noen skal tro at jeg gjorde dette etterpå. Hvorfor ville jeg hatt barn med noen som nettopp fikk en baby med en annen?

LES OGSÅ: Hinter om ny graviditet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer