FIKK NULL RÅD: - Altså... Han velger jo aldri å rådføre seg med meg. Den avgjørelsen tok han helt på egenhånd, sier Thomas Numme om pappa Yngvars «ja» til å lede «Skal vi danse» på TV 2. Foto: Stella Pictures
FIKK NULL RÅD: - Altså... Han velger jo aldri å rådføre seg med meg. Den avgjørelsen tok han helt på egenhånd, sier Thomas Numme om pappa Yngvars «ja» til å lede «Skal vi danse» på TV 2. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Dette vil gi en helt annen stemning

TV 2-stjernene Thomas Numme og Harald Rønneberg innrømmer at Yngvar Numme er høyaktuell som gjest i «Senkveld».

Publisert
Se video med Thomas Numme, Harald Rønneberg, Yngvar Numme og Katrine Moholt nederst i saken!

SEHER.NO: Forrige uke ble det kjent at det er TV- og showlegenden Yngvar Numme som sammen med Katrine Moholt skal lede høstens «Skal vi danse» på TV 2. Samtidig fortsetter sønnen hans Thomas med suksessprogrammet «Senkveld» fredag kveld - dagen før pappa Yngvar skal i ilden.

Til Seher.no innrømmer Thomas Numme at mulighetene for at faren vil dukke opp som gjest i «Senkveld» denne høsten er meget store.

- Det vil han helt sikkert være. Og det vil jo være en rar introduksjon å melde inn, sier Thomas, som får full støtte av kollegaen Harald Rønneberg.

- Det er absolutt en høyaktuell gjest i Senkveld, mener han.

- Hvordan vil det bli å ha pappa som gjest, Thomas?

- Det vil bli... eh... vanskelig.

- Det blir kanskje du som styrer showet, Harald?

- Jeg vet ikke, jeg. Men jeg tror det kan innby til en annen stemning enn det vanligvis er i det studioet, sier Rønneberg lattermildt.

Det som i hvert fall er sikkert, er at Yngvar Numme ikke rådførte seg med sin sønn før han valgte å takke ja til «Skal vi danse». Rådfører seg med sønnen, det gjør han nemlig svært, svært sjelden.

- Altså... Han velger jo aldri å rådføre seg med meg. Den avgjørelsen tok han helt på egenhånd. Men det første jeg tenker på med fader'n, det er ikke dans, selv om jeg tror det vil gå veldig fint. Han elsker jo dette. Han kommer nok til å kose seg glugg ihjel, forteller Thomas.

Yngvar Numme selv ser ikke bort ifra at han kommer til å vise seg i «Senkveld»-studioet denne høsten. Den erfarne programlederen tror nemlig at han kommer til å få en invitasjon fra nettopp «Senkveld»-redaksjonen.

- Ja, jeg regner med det. «Ta vel imot... min far. Yngvar Numme!» Det blir artig å høre det da, sier han til Seher.no.
 
- Vil du stille opp dersom du blir bedt om å komme?

- Ja, hvis jeg får med Katrine så. Det må jo være oss to da, som programledere. Jeg tror nok at vi kommer dit en tur. Det er flinke gutter.

Kanskje holder Thomas Numme litt igjen når han snakker med pressen om sin far. Det samme kan imidlertid ikke sies om kameraten Harald Rønneberg.

- Nå er det på tide at Norge igjen får se den lune, flotte og morsomme Yngvar Numme på TV igjen. Jeg gleder meg veldig i hvert fall. Jeg er ikke i familien og kan si det. Jeg kan skryte. Jeg tror det blir fantastisk, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble rett og slett veldig sjokkert  

Se video med Thomas Numme, Harald Rønneberg, Yngvar Numme og Katrine Moholt her:[obj:media:9893]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer