Josh Brolin:

- Dette vil få reaksjoner

Hollywood-stjernen overrasker med nakenbilde.

GODT GIFT: Her er Josh Brolin med kona Kathryn under filmpremieren av «Avengers: Endgame», hvor han har en av rollene, i Los Angeles i fjor vår. Foto: NTB
GODT GIFT: Her er Josh Brolin med kona Kathryn under filmpremieren av «Avengers: Endgame», hvor han har en av rollene, i Los Angeles i fjor vår. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjerner og influensere skaper ofte overskrifter når de kaster klærne eller deler lettkledde bilder av seg selv i sosiale medier.

Litt mer uvanlig er det kanskje at middelaldrende menn deler bilder av seg selv splitter naken. Men tirsdag valgte skuespilleren Josh Brolin (52) å gjøre nettopp dette, og gledet trolig samtidig mange av sine kvinnelige fans.

«Lever det gode liv»

Med bena godt plantet på bordet sitter «Avengers»-stjernen lettere henslengt i en stol og nyter en kopp kaffe utenfor en campingbil som ser ut til å være parkert i en ørken.

«Når alt kommer til alt så handler livet om hvor ofte du var naken. Ingen fortalte at de mente det metaforisk», har han skrevet som tekst til bildet.

I skrivende stund har innlegget fått nesten 260 000 likerklikk og over 4000 kommentarer. En rekke av dem er av det morsomme slaget.

«Hvem andre zoomet inn på bildet? LOL», skriver en.

«Haha. Dette vil få reaksjoner», mener en annen, mens en tredje følger opp med:

«Husk å bruke solkrem».

Vis mer

«Jeg ser at det er noen som elsker å trene rumpe og lår her», lyder en annen kommentar.

«Hvor er buksene dine?» undrer en av følgerne.

«Et veldig vakkert og morsomt bilde. Kult rett og slett», roser en fan.

«Jeg ser at du virkelig lever det gode liv», deler enda en.

Venter barn

Bildet er tatt av Brolins kone, Kathryn Brolin (33), som for tiden er gravid med deres andre barn.

Duoen, som skiller 19 år i alder, giftet seg i 2016 og to år senere kom datteren Westlyn Reign (2) til verden.

Senere denne måneden blir altså lille Westlyn, som kalles Bean, storesøster. Graviditeten avslørte 33-åringen selv i sommer på sin Instagram-profil.

«Brolin-familien vokser. Vår lille desember-baby er på vei», skrev hun sammen med dette søte bildet:

Josh Brolin, kjent fra filmer som «Gangster Squad» og «No Country for Old Men», forelsket seg i Kathryn i 2014 mens hun jobbet som hans personlige assistent.

I tillegg til den kommende babyen og datteren Bean, så har han også sønnen Trevor (32) og datteren Eden (26) fra ekteskapet med sin første kone, Alice Adair, som han var gift med fra 1988 til 1994.

Vis mer

Fra 2004 til 2013 var Josh Brolin også gift med skuespiller-kollega Diane Lane (55).

Ekteskapet mellom dem var av det turbulente slaget. I 2004 ble den tidligere trøblete stjernen arrestert for å ha vært voldelig mot sin kone, en episode han har sagt preget livene deres. Duoen var også flere ganger utsatt for utroskapsrykter.

LES OGSÅ: - Pakket sakene sine og stakk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer