Dette vil bryllupsbildene koste

Ekspert anslår svimlende summer for salget av Brad Pitt og Angelina Jolies bryllupsbilder.

STORE SUMMER: Bryllupsbildene av Brad Pitt og Angelina Jolie er anslått til å selges for flere titalls millioner kroner når paret gifter seg på sitt franske slott senere i år. Foto: Stella Pictures
STORE SUMMER: Bryllupsbildene av Brad Pitt og Angelina Jolie er anslått til å selges for flere titalls millioner kroner når paret gifter seg på sitt franske slott senere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Superparet Brad og Angelinas Jolie-Pitt Foundation kan få massiv drahjelp ved inntektene av salget av deres bryllupsbilder.

I 2008 var magasinene People og OK! villige til å betale rekordhøye 80 millioner kroner for de første bildene av stjerneparets nyfødte tvillinger Knox og Vivienne. Nå antas det at prislappen for bryllupsbildene av Brad og Angelina vil komme opp i en lignende sum.

Likevel tror eksperter at magasinene kan få kjøpt bildene av brudeparet for en lavere sum enn i 2008.

- Jeg tror markedet var litt annerledes da. Magasinbransjen var på et høydepunkt da. Hvis de hadde solgt det samme bildet i dag, tror jeg ikke de ville ha fått det samme. Jeg tror de ville ha fått omtrent halvparten av den summen, sier eieren av billedbyrået Fame/Flynet Inc, Scott Cosman, til E! News.

Selv om de verdenskjente filmstjernene ville fått mer penger for bryllupsbildene for noen år siden, vil bildene også i dagens marked bli solgt for flere millioner kroner.

- Et bryllupsbilde med alle barna? Magasinene vil betale en formue for det. Med verdensrettighetene til et slikt bilde, tipper jeg prisen vil ligge på 57 millioner og oppover, anslår Cosman til E!

Cosman antar at paret nok en gang vil samarbeide med byrået Getty Images, som har forhandlet frem de fleste store ekslusive bildesalgene deres. 

Brad og Angelina vil gifte seg på deres slott i Frankrike senere i år.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Holdt forlovelsen skjult i flere måneder 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer