RAMPETE STIL: - Jeg er fornøyd når det ikke ser ut som jeg har stylet meg, sier Jan Thomas. Han vant Seher.nos avstemming om den best kledde mote-eksperten. Foto: Stella Pictures
RAMPETE STIL: - Jeg er fornøyd når det ikke ser ut som jeg har stylet meg, sier Jan Thomas. Han vant Seher.nos avstemming om den best kledde mote-eksperten. Foto: Stella PicturesVis mer

- Dette varmer i en turbulent tid

Jan Thomas takker alle leserne.

SEHER.NO: - I den turbulensen som har vært den siste tiden, så varmer det med en slik kåring. Jeg vil sende en takk til alle lesere som har stemt på meg, sier en glad Jan Thomas (42) til Seher.no.

I Seher.nos kåring "Hvem er best kledd av mote-ekspertene?" var det Jan Thomas som gikk av gårde med seieren i konkurranse med blant andre Vanessa Rudjord, Pia Haraldsen, Kiki Sørum og Baron von Bulldog. Se hele rangeringen nederst i saken.

Mer enn 6000 lesere stemte og Jan Thomas fikk 21 prosent.

- Det var veldig, veldig hyggelig. Dette er jo mitt fag og det er hyggelig at folk synes jeg tar meg bra ut.

- Hva vektlegger du i din egen stil?

- 100 prosent ærlighet! Min stil er 150 prosent meg selv. Jeg er ingen moteslave som følger trendene for enhver pris. Hvis noe ikke passer meg, så er det helt uinteressant.

- Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Jeg har en avslappet, casual stil som kanskje er preget av at jeg har bodd lenge i USA. Det er en urban røff og rampete stil. Når jeg synes jeg har gjort en god jobb, så ser jeg ikke stylet ut. Stilen min blir kanskje godt likt fordi den er kommersiell, og ikke spesiell og alternativ. Jeg kunne ikke kledd opp store stjerner som Uma Thurman og Sharon Stone som Mariann Thommesen. 

- Hva får vi aldri se Jan Thomas i?

- Sykkelbukser og spandex! Det er en grusom, uappetittelig og forferdelig mote. Dessuten kommer jeg aldri til å bruke jeans med høyt liv. Og du vil aldri få se meg i for trange bukser, sier Jan Thomas til Seher.no.

Jan Thomas kom med et brak inn i norsk offentlighet etter en stylist- og modell-karriere i Hollywood hvor han bodde i 20 år. Han har deltatt i flere tv-programmer som Top Model og dokusåpeserien "Fra Hollywood til Parkveien".

Han har fått mye blest for sine vurderinger av stilen til norske kjendiser og terningkastene han triller i den sammenheng.

Nylig gikk Dorthe Skappel ut i VG og hevdet hun hadde angst for dårlige terningkast, og at hun derfor valgte å bli hjemme.

- Dette med Dorthe var bare tull og tøys. Vi er gode venner. Hun liker ikke å gå på premierer uansett og det var helt greit at hun brukte meg som en "scape-out", sier Jan Thomas.

- Jeg er ingen slem person. Jeg ser noe vakkert i alle mennesker. Hvis jeg kritiserer noen, så er det alltid et kompliment innbakt i det, sier Jan Thomas avslutingsvis.

Her er hele avstemmingen:

Jan Thomas - 21 %
Vanessa Rudjord - 17 %
Pia Haraldsen - 14 %
Simen Staalnacke - 10 %
Vendela Kirsebom - 8 %
Ellen Arnstad - 7 %
Anette Stai - 6 %
Ingeborg Heldal - 6 %
Kjell Nordstrøm - 5 %
Christian August Stang - 2 %
Kiki sørum 2 %
Aune Sand 1 %
Signy Fradal 1%

6141 tellende stemmer