I ÅR: Årets Allsang-sesong har så langt vært en våt opplevelse for alle involverte. Her er programleder Katrine Moholt sammen med gjesteprogramleder John Brungot under denne ukens program. Foto: Werner Juvik
I ÅR: Årets Allsang-sesong har så langt vært en våt opplevelse for alle involverte. Her er programleder Katrine Moholt sammen med gjesteprogramleder John Brungot under denne ukens program. Foto: Werner JuvikVis mer

- Dette var veldig vått

Med tre dyvåte innspillinger, har «Allsang på grensen» satt ny regnrekord.

Se stor bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Årets «Allsang på grensen»-sesong har bydd på like mye regn som alle de andre sesongene - til sammen! Med regn under alle de tre programmene så langt i sommer, kan programmet nå skilte med ny værrekord.

Da Se og Hør møtte programleder Katrine Moholt etter innspillingen av det første programmet tidlig i juni, var hun svært overrasket over regnværet.

- Jeg syns dette gikk kjempefint! Tenk at vi for en gangs skyld har regn på Allsang. Det er veldig overraskende, men med et publikum som sitter pal og er så trofaste, og artister som leverte maks så det ble en veldig fin kveld, sa hun.

- Vi regner alltid med at det blir sol på Allsang. Dette er det sjuende året vi holder på med Allsang på grensen - og dette er det tredje eller fjerde programmet vi har regn. Tidligere har vi vært ekstremt heldige med solskinn på onsdagene, så resten av sommeren kommer det til å være sol så nå trenger vi ikke å tenke mer på dette regnet, la hun til.

Det skulle dessverre vise seg at programlederens spådom feilet.

Heldigvis har «Allsang på grensen» et trofast publikum og svært få stoler har stått tomme i regnværet. Også gjesteprogramlederne og artistene har klart å ha det gøy, til tross for de våte omgivelsene.

- Dette var veldig gøy - og veldig vått, men mest gøy, sa gjesteprogramleder John Brungot (36) til Se og Hør etter onsdagens innspilling av «Allsang på grensen» i Halden.
 

I ÅR: Årets Allsang-sesong har så langt vært en våt opplevelse for alle involverte. Her er programleder Katrine Moholt sammen med gjesteprogramleder John Brungot under denne ukens program. Foto: Werner Juvik