Dette var vel ikke planen, Beyoncé?

Superstjernen viste litt mer enn planlagt på den røde løperen.

HOT MED HÅR: Til tross for shave-glipp så Beyoncè, som alltid, strålende vakker ut da hun torsdag ettermiddag var på pressekonferanse i New Orleans i forbindelse med Superbowl. Foto: All Over Press
HOT MED HÅR: Til tross for shave-glipp så Beyoncè, som alltid, strålende vakker ut da hun torsdag ettermiddag var på pressekonferanse i New Orleans i forbindelse med Superbowl. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangdiva Beyoncé Knowles (31) troner øverst på «mest sexy»-lister verden over - men da hun torsdag denne uken var til stede på en pressekonferanse i New Orleans i forbindelse med Super Bowl, viste hun nok mer enn ønsket.

Sangerinngen lever et hektisk liv som småbarnsmamma og verdensstjerne, og det er ikke alltid hun rekker å få gjennomført alt som står på plakaten.

Det kan se ut til at hun rett og slett glemte å bruke barberhøvelen før pressekonferansen, for Beyoncé avslørte en noe hårete armhule da hun ble knipset av fotografene.

Tidligere i uken åpnet Beyoncé opp om spontanaborten hun opplevde for to år siden, i forbindelse med dokumentarserien «Life Is But a Dream» som kommer på amerikansk TV i februar.

- For snart to år siden ble jeg gravid for første gang. Jeg hørte hjerteslagene, og det var den mest fantastiske musikken jeg noensinne hadde hørt. Vi valgte ut babynavn, og jeg prøve å se for meg hvordan min baby kom til å se ut. Jeg følte et veldig morsinstinkt, forteller hun.

Men noe som ikke skulle skje skjedde.


- Jeg dro til legen, og de fant ingen hjerterytme. Uken i forveien hadde jeg også vært til legesjekk, og da så alt bra ut. Men nå slo ikke hjertet. Det er det tøffeste jeg har vært igjennom, forteller 31-åringen åpenhjertig videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer