Dette var vel ikke meningen – eller?

Sarah Jessica Parkers merkelige smykke skaper debatt.

SEOGHØR.NO: «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (48) regnes som en av verdens best kledde kvinner. Skuespilleren er alltid tidlig ute med nye trender – noen ganger så tidlig at folk ikke skjønner om hun har tabbet seg ut eller om det var meningen å se sånn ut.

Og nettopp det skjedde da Sarah Jessica troppet opp med et glitrende armbånd rundt fingrene (!) på New York Balletts høstball sist uke.

– Den dritten rundt hånda hennes er bare dum. Kom igjen, jente! Du kommer ikke til å finne opp en ny måte å bruke smykker på i kveld, skriver motenettstedet Tom and Lorenzo.

Men det viser seg at Sarah Jessica ikke har fått en fiks, ny idé om hvordan hun skal pynte seg med armbånd. Faktisk er det meningen at de krystalldekorerte ringene skal brukes rundt hånden.

Saken fortsetter under bildet

BLIKKFANG: Kjoledesigneren Prabal Gurung tok en nærmere titt på Sarah Jessicas armbånd da de gikk på den røde løperen sammen.  Foto: All Over Press
BLIKKFANG: Kjoledesigneren Prabal Gurung tok en nærmere titt på Sarah Jessicas armbånd da de gikk på den røde løperen sammen. Foto: All Over Press Vis mer

Motemagasinet Vanity Fair har allerede omtalt «hånd-armbåndene» som en ny smykketrend. Sarah Jessicas variant kommer fra merket Fallon og er inspirert av slåsshansker.

Selv klesdesigneren Prabal Gurung (38) stusset da han så den tidligere Nobel-vertinnens nye smykke. Moteskaperen har designet flere antrekk til USAs førstedame Michelle Obama (49) og sto også bak den lyserosa prinsessekjolen Sarah hadde på seg under ballet. Prabal måtte be om en nærmere titt da han så hva Parker hadde kombinert kjolens hans med.

LES OGSÅ: Miley Cyrus kaster klærne på trykk