<strong>INGEN FANATIKER:</strong> -Jeg er ingen fanatiker med tanke på å holde meg i form. Men jeg går da til treningsstudioet en gang imellom, sier den nye «Transformers»-baben Rosie Huntington-Whiteley. Foto: All Over Press
INGEN FANATIKER: -Jeg er ingen fanatiker med tanke på å holde meg i form. Men jeg går da til treningsstudioet en gang imellom, sier den nye «Transformers»-baben Rosie Huntington-Whiteley. Foto: All Over Press Vis mer

Dette var vel ikke helt planlagt

Her viser den nye superstjernen Rosie Huntington-Whiteley kanskje litt vel mye.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Supermodell og verdens nye «Transformers»-babe Rosie Huntington-Whiteley (24) er kjent for sine vakre ben. Men det er ikke bare bena den unge jente får oppmerksomhet for.

Det beviste hun - dog ubevisst - da hun nylig forlot nattklubben Whisky Mist i London og satte seg inn i en bil. Da fikk nemlig en fotograf knipset et bilde av det ene brystet hennes, som elegant «snek seg litt ut av utringningen» da hun snudde seg i bilen.

Den 24 år gamle jenta er blant de best betalte fotomodellene i verden og er vant til å bli fotografert i diverse sammenhenger. Likevel har hun nok aldri opplevd å bli fotografert så til de grader mye som de siste ukene, ettersom hun har reist verden rundt til forskjellige gallapremierer i forbindelse med filmen «Transformers: Dark of the Moon».

Der har hun den kvinnelige hovedrollen som Sams (Shia LaBeoufs, journ. anm.) nye kjæreste, Carly.

Mange kvinner misunner langbente Rosie for hennes fantastiske kropp. Selv mener hun derimot at hun ikke er en fanatisk treningsnarkoman.

-Jeg er ingen fanatiker med tanke på å holde meg i form. Men jeg går da til treningsstudioet en gang imellom. Og så spiser jeg sunt året rundt, forteller Rosie, som er kjæreste med skuespiller Jason Statham, ifølge Ekstrabladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forholder seg ikke til sexy-imaget  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer