NÅR ENDEN ER GOD: Kanye West og kona Kim Kardashian fikk et lite opphold på flyplassen i Los Angeles, da de ble sjekket i sikkerhetskontrollen. Men da ettbarnsmoren satte seg ned på et rullebånd for å kle på seg stilettene, viste hun mer enn ønskelig til paparazzifotografene som ventet på den andre siden... Foto: All Over Press
NÅR ENDEN ER GOD: Kanye West og kona Kim Kardashian fikk et lite opphold på flyplassen i Los Angeles, da de ble sjekket i sikkerhetskontrollen. Men da ettbarnsmoren satte seg ned på et rullebånd for å kle på seg stilettene, viste hun mer enn ønskelig til paparazzifotografene som ventet på den andre siden... Foto: All Over PressVis mer

Dette var vel ikke helt planlagt, Kim?

Nok en gang var realitystjernens bakende på display.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (34) sin rumpe er et mye omdiskutert tema, og reality-baben er ikke redd for å vise fram sin smekre bakende både på sosiale medier og på magasinforsider.

Men det var nok ikke akkurat dét som var planen da 34-åringen ble fotografert på flyplassen i Los Angeles onsdag denne uken.

BLE SJEKKET: Også superstjerner som Kim Kardashian blir kroppsvisitert i sikkerhetskontrollen. Her på flyplassen i Los Angeles denne uken. Foto: All Over Press
BLE SJEKKET: Også superstjerner som Kim Kardashian blir kroppsvisitert i sikkerhetskontrollen. Her på flyplassen i Los Angeles denne uken. Foto: All Over Press Vis mer

Viste «rørleggersprekken»

I likhet med alle andre må også superstjernene Kim og Kanye gå gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen, og det var da Kim satte seg ned på et rullebånd for å kle på seg stiletthælene sine igjen at uhellet var ute.

Hun presterte nemlig å viste fram en god gammeldags «rørleggersprekk» til paparazzifotografene som ventet på andre siden av sikkerhetskontrollen.

I november skapte Kim Kardashian furore da hun stilte splitter naken på forsiden av motemagasinet Paper Magazine, og da var det nettopp hennes formfulle bakende som var i fokus.

Charlie Sheen disset Kims rumpe

Men én som har fått nok av Kims rumpe er skandalestjernen Charlie Sheen (49). Etter å ha lest en historie om at 34-åringen nektet en gråtende seksåring autograf, regelrett klikket det for ham - og det var nettopp rumpen hennes som fikk gjennomgå.

SKAPTE FURORE: Kim Kardashian poserte svært lettkledd på forsiden av Paper Magazine i desember 2014. Foto: Faksimile Paper Magazine
SKAPTE FURORE: Kim Kardashian poserte svært lettkledd på forsiden av Paper Magazine i desember 2014. Foto: Faksimile Paper Magazine Vis mer

På sosiale medier la han ut, ifølge TMZ, følgende melding til Kardashian:

«Hun gråter hver natt før hun legger seg på grunn av deg. Du er heldig med at NOEN bryr seg om den ekle og kvapsete sekken med fett du våger å kalle en rumpe. Ditt publikum elsker deg. Gi noe tilbake, eller dra til helvete».

Han har siden beklaget utbruddet.

Skal vi tro hertuginne Kates søster Pippa Middleton (31) - som i sin tid ble verdensberømt for sin smekre bakende - fortjener Kim å stikke av med tittelen «årets rumpe 2014»:

- «Årets rumpe»-prisen for 2014 går uten tvil til Kim Kardashian, etter at baken hennes eksploderte over internett i forrige måned. Selv om min egen har hatt en flyktig berømmelse, kan den ikke sammenlignes med hennes, sa hun til DailyMail i desember.

LES OGSÅ: Nå er Kims rumpe blitt matteoppgave

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.