NÅR ENDEN ER GOD: Kanye West og kona Kim Kardashian fikk et lite opphold på flyplassen i Los Angeles, da de ble sjekket i sikkerhetskontrollen. Men da ettbarnsmoren satte seg ned på et rullebånd for å kle på seg stilettene, viste hun mer enn ønskelig til paparazzifotografene som ventet på den andre siden... Foto: All Over Press
NÅR ENDEN ER GOD: Kanye West og kona Kim Kardashian fikk et lite opphold på flyplassen i Los Angeles, da de ble sjekket i sikkerhetskontrollen. Men da ettbarnsmoren satte seg ned på et rullebånd for å kle på seg stilettene, viste hun mer enn ønskelig til paparazzifotografene som ventet på den andre siden... Foto: All Over PressVis mer

Dette var vel ikke helt planlagt, Kim?

Nok en gang var realitystjernens bakende på display.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (34) sin rumpe er et mye omdiskutert tema, og reality-baben er ikke redd for å vise fram sin smekre bakende både på sosiale medier og på magasinforsider.

Men det var nok ikke akkurat dét som var planen da 34-åringen ble fotografert på flyplassen i Los Angeles onsdag denne uken.

BLE SJEKKET: Også superstjerner som Kim Kardashian blir kroppsvisitert i sikkerhetskontrollen. Her på flyplassen i Los Angeles denne uken. Foto: All Over Press
BLE SJEKKET: Også superstjerner som Kim Kardashian blir kroppsvisitert i sikkerhetskontrollen. Her på flyplassen i Los Angeles denne uken. Foto: All Over Press Vis mer

Viste «rørleggersprekken»

I likhet med alle andre må også superstjernene Kim og Kanye gå gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen, og det var da Kim satte seg ned på et rullebånd for å kle på seg stiletthælene sine igjen at uhellet var ute.

Hun presterte nemlig å viste fram en god gammeldags «rørleggersprekk» til paparazzifotografene som ventet på andre siden av sikkerhetskontrollen.

I november skapte Kim Kardashian furore da hun stilte splitter naken på forsiden av motemagasinet Paper Magazine, og da var det nettopp hennes formfulle bakende som var i fokus.

Charlie Sheen disset Kims rumpe

Men én som har fått nok av Kims rumpe er skandalestjernen Charlie Sheen (49). Etter å ha lest en historie om at 34-åringen nektet en gråtende seksåring autograf, regelrett klikket det for ham - og det var nettopp rumpen hennes som fikk gjennomgå.

SKAPTE FURORE: Kim Kardashian poserte svært lettkledd på forsiden av Paper Magazine i desember 2014. Foto: Faksimile Paper Magazine
SKAPTE FURORE: Kim Kardashian poserte svært lettkledd på forsiden av Paper Magazine i desember 2014. Foto: Faksimile Paper Magazine Vis mer

På sosiale medier la han ut, ifølge TMZ, følgende melding til Kardashian:

«Hun gråter hver natt før hun legger seg på grunn av deg. Du er heldig med at NOEN bryr seg om den ekle og kvapsete sekken med fett du våger å kalle en rumpe. Ditt publikum elsker deg. Gi noe tilbake, eller dra til helvete».

Artikkelen fortsetter under annonsen

Han har siden beklaget utbruddet.

Skal vi tro hertuginne Kates søster Pippa Middleton (31) - som i sin tid ble verdensberømt for sin smekre bakende - fortjener Kim å stikke av med tittelen «årets rumpe 2014»:

- «Årets rumpe»-prisen for 2014 går uten tvil til Kim Kardashian, etter at baken hennes eksploderte over internett i forrige måned. Selv om min egen har hatt en flyktig berømmelse, kan den ikke sammenlignes med hennes, sa hun til DailyMail i desember.

LES OGSÅ: Nå er Kims rumpe blitt matteoppgave