Dette var vel ikke helt heldig?

Oscar-vinneren glemte én ting før hun tok på seg festkjolen...

HÅRETE ARMHULER: Oscar-vinner Hilary Swank kom med ubarberte armhuler på Elles 17th Annual Women in Hollywood Tribute i Beverly Hills mandag.  Foto: All Over Press
HÅRETE ARMHULER: Oscar-vinner Hilary Swank kom med ubarberte armhuler på Elles 17th Annual Women in Hollywood Tribute i Beverly Hills mandag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Oscar-vinneren Hilary Swank (36) regnes som en av Hollywoods største kvinnelige stjerner, og har blitt hyllet for sine roller i storfilmer som «Boy's Don't Cry» og «Million Dollar Baby».

36-åringen er også kjent for sitt plettfrie og topptrente utseende, og har tidligere fortalt at hun heller står opp og trener, enn å sove ekstra om morgenen.

- Jeg tror at det gir meg mer energi. Jeg vil heller sove seks timer og så trene èn time enn å sove syv timer, har hun tidligere uttalt.

Men selv om skuespillerinnen som regel er svært påpasselig når det gjelder utseendet, har hun ikke vært helt heldig denne uken.

Søndag ble hun slaktet av motekritikerne i Daily Mail, da hun dukket opp på den britiske premieren av sin nye film «Conviction» iført en kjole som så ut som den var laget av sølvpapir.

Og mandag vekket hun enda mer oppmerksomhet, da hun deltok på motebladet Elles 17th Annual Women in Hollywood Tribute på The Four Seasons i Beverly Hills, skriver Radar Online. 

Swank hadde nemlig «glemt» å barbere armhulene før hun tok på seg sin lekre, gullfargede cocktailkjole. Og på bildene av skuespillerinnen ser man tydelig en stor hårtust stikke frem under hennes høyre arm.

Om dette var bevisst vites ikke, men det er hvertfall ikke første gang en stor stjerne kommer ubarbert på den røde løperen.

Både Julia Roberts og Drew Barrymore har tidligere valgt å gå «au naturel» på premierer, og det var Roberts som skapte størst oppstyr, da hun ankom premieren av «Notting Hill» i London i 1999 med en stor «manke» under hver arm.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slaktes for kjolevalg