UTEN MASKE: Michael Jackson glemte tydeligvis å ta på barna maske da de ble fotografert ved et studio i Los Angeles. Foto: All Over Press
UTEN MASKE: Michael Jackson glemte tydeligvis å ta på barna maske da de ble fotografert ved et studio i Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

Dette var vel en tabbe, Jacko?

Superstjernen glemte én vesentlig ting da han tok med barna på tur.

SEHER.NO: For første gang på over ett år, har Michael Jacksons (50) to eldste barn, Paris (11) og Prince (12), vist seg utendørs uten maske foran ansiktet. Seansen ble foreviget da trioen ble fotografert på en parkeringsplass ved et studio i Los Angeles.

Mest sannsynlig var det et feiltrinn at Jacko viste fram sine barn på denne måten. Et par timer senere forlater de nemlig studioområdet - denne gang med masker, som de nesten alltid gjør når de viser seg i offentligheten.

For det har seg sånn at Prince og Paris nærmest ser ut til å være hvilke barn som helst der de går med ansiktene skjul og småprater med sin superstjernefar. Men det er mammaen deres, Debbie Rowe, som har bestemt at barnas utseende skal holdes skjul.

Av én enkelt grunn.

- Maskeringen er min idé, ikke Michaels. Det kom kidnappingstrusler da de var små, og jeg ville ikke at de skulle bli gjenkjent, fortalte Debbie Rowe i et intervju i fjor.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå skal han fetes opp!