FRANTATISK: -Tusen takk Norge , nå skal det feires, sa A! etter at de gikk rett til finalen i Oslo. Foto: Per Ervland/Aller Internett
FRANTATISK: -Tusen takk Norge , nå skal det feires, sa A! etter at de gikk rett til finalen i Oslo. Foto: Per Ervland/Aller Internett Vis mer

- Dette var uventet

A1 er utrolig takknemlige for å gå rett til finalen.

Publisert
Se videointervjuet med A1 nederst i saken.

SEHER.NO:   Etter avstemmingen i delfinalen i Skien ble det klart at boybandet A1 og hjemmefavoritten Didrik Solli-Tangen gikk rett videre til finalen i Oslos Spektrum.

- Takk Norge og takk Skien. Dette har vært en strålende kveld på alle måter, sier Ben Adams til Seher.no når vi møter A1 som er klare for finale i Oslo Spektrum.

Han forklarer at de ikke hadde spesielle forventinger til resultatet.

- Vi har hatt fokus på sangen vår, så at den skulle gå rett videre, var egentlig ganske uventet, sier Adams til Seher.no

- Vi har hatt det det fantastisk gøyt hele kvelden, og nå skal det feires med bursdag. Jeg fyller 23 år i dag, spøker Christian Ingebritsen, som er overlykkelig for å gå videre.

Vonde minutter
Mark Read forteller at han er strålende fornøyd med hele showet og sendingen, men at minuttene når det ventet på resultatet ble vonde.

- Det verker i magen når man sitter slik på pinebenken og stemmene telles opp, sier Mark til Seher.no

- Og det var en enorm lettelse, når vi gikk videre, sier han.

Føler seg norsk
Til tross for at bursdagsbarnet Christian Ingebrigsten er den eneste norske i bandet, forsikrer Adams at de nå vil gjøre alt for å få representere Norge i den internasjonale finalen.

- I dag føler jeg meg 100 prosent norsk, sier Adams.
- Jeg er superstolt over å få opptre i norske Melodi Grand Prix.

Se videointervju med A1 her:[obj:media:8318]Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Føler seg norske nok

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer