UTSLÅTT: - Fløysvik hadde vel bestemt seg litt. Men Trine ga oss jo en syver i dag, så det var veldig sprikende hva de dommerne mente, sier Margrethe Røed, som er uteb av årets "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/Seher.no
UTSLÅTT: - Fløysvik hadde vel bestemt seg litt. Men Trine ga oss jo en syver i dag, så det var veldig sprikende hva de dommerne mente, sier Margrethe Røed, som er uteb av årets "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Dette var unødvendig, Tor!

Men "Skal vi danse"-dommeren tar ikke selvkritikk.

Publisert
Se og hør Trine Dehli Cleve si sin hjertens mening om Tor Fløysvik nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det klart for nok en runde av "Skal vi danse". Der ble det klart at Margrethe Røed (32) og Asmund Grindaker måtte forlate parketten denne gang.

Gravide Margrethe og hennes dansepartner endte opp med bare 20 poeng for sin samba. Etter at seerstemmene var talt opp måtte de to ut i duell mot Triana og Tobias, som hadde fått 27 poeng av dommerne. Det som derimot sitter klarest i minne etter lørdagens sending, er at barne-tv-programlederen for andre gang fikk totalslakt av dommer Tor Fløysvik.

- Fortjent og fortjent...
- Margethe, hyggelig å bli kjent med deg. Men nå har du fått nok sjanser i "Skal vi danse" og i danselyset. Jeg tror ikke vi ser noen danser ut av deg før etter jul. Selvfølgelig skal Triana stemmes videre, sa Fløysvik etter omdansen.

Litt tidligere hadde den erfarne dommeren belønnet Margrethe og Asmund med karakteren 3. Dommerkollega Trine Dehli Cleve ga poengsummen 7 for samme opptreden.

- Tor må få lov å mene hva han vil. Men det er klart at når spriket er fra 3 til 7, da sier det seg selv at han dømte veldig, veldig lavt, erkjenner Trine Dehli Cleve til Seher.no.

Dette er derimot ikke første gang at Margrethe Røed har fått sett tretallet i den knallharde dansekonkurransen. 10. oktober fikk hun nemlig nøyaktig samme karakter - også da av Tor Fløysvik.

- Var det fortjent at dette paret røk ut denne lørdagen, Trine?

-  Fortjent og fortjent, det er jo sånn spillets regler er da. Noen må gå. Men jeg synes jo at Margrethe har vært imponerende flink, og som Karianne sa har hun gitt et positivt bilde på det å være gravid, trening og slike ting.

- Han hadde bestemt seg
- Jeg synes du har gjort en kjempefin innsats. Og så synes jeg ikke du fortjente den ene kommentaren du fikk i dag. Jeg synes den var unødvendig, sier Trine Dehli Cleve med klar henvisning til kommentaren fra kollegaen i dommerpanlet.

Margrethe og Asmund klarer heller ikke helt å legge skjul på at de stiller seg noe uforstående til kommentarene fra "Slemme-Tor".

- Fløysvik hadde vel bestemt seg litt. Men Trine ga oss jo en syver i dag, så det var veldig sprikende hva de dommerne mente, sier den utslåtte barne-tv-stjernen.

- Om han var for streng er utrolig vanskelig å svare på. Han får mene det han mener, og så får vi være glade og fornøyde med innsatsen vår. Det er imponerende - og ikke minst inspirerende - det Margrethe har fått til hele denne sesongen, legger Asmund til.

- Smertefullt!
Men det er ikke bare disse to som har blitt slaktet av Tor Fløysvik denne "Skal vi danse"-sesongen. Også Ole Klemetsen, som fikk karakteren 4 i starten av oktober, og Triana Iglesias, har fått føle "Tor med hammeren" tett på kroppen.

I sesongpremieren sa Fløysvik til Triana at det var "smertefullt å se henne danse" og at hun måtte "få beina ned på jorda".

Glamourmodellen var nær ved å ta til tårene etter det slagkraftige utsagnet.

- Jeg tenkte at jeg ikke måtte kaste opp på kjolen, for den hadde jeg lånt. Jeg var ganske kvalm egentlig. Og jeg synes det var ganske trist, jeg var jo fornøyd med meg selv. Jeg er ingen danser, og har jobbet knallhardt i fire uker. Jeg var nervøs og jeg skalv, men det var det beste jeg kunne, sa hun den gang til Seher.no.

Tar ikke selvkritikk
Fløysvik selv mener ikke at han er spesielt mye strengere enn de tre andre i dommerpanelet.

- Streng var jeg ikke, jeg var bare ærlig. Hun danset til den karakteren hun fikk, det er ikke stort mer å si om det. Jeg er ikke strengere, men jeg har min egen skala. Og jeg synes det er veldig greit å ha litt å gå på når det glimrende kommer, smiler han.

- Er du Strenge-Tor?

- Kall det hva søren du vil, du. Jeg driver med dette på heltid, og er vel ansett for å være en pirkete trener. Det er litt vanskelig å skifte fra dag til dag når jeg liker å være meg selv. Men sånn blir det bare, forteller han til Seher.no.

Har du et tips om Skal vi danse-deltakerne? Tips oss på [email protected]! 

LES OGSÅ:
- Selvtilliten er ikke spesielt dårlig

Se videointervjuet med Tor Fløysvik og flere andre her:

[obj:media:8131]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer