FLYTTET: - Jessica fortalte at hun og Bronx var velkomne til å bli værende med dem fram til hun er klar for å finne seg et eget sted, forteller en kilde om bruddet mellom Ashlee Simpson og Pete Wentz. Nå har Ashlee flyttet inn hos søsteren Jessica.  Foto: All Over
FLYTTET: - Jessica fortalte at hun og Bronx var velkomne til å bli værende med dem fram til hun er klar for å finne seg et eget sted, forteller en kilde om bruddet mellom Ashlee Simpson og Pete Wentz. Nå har Ashlee flyttet inn hos søsteren Jessica. Foto: All Over Vis mer

- Dette var svært tøft for henne

Superstjernen har flyttet inn hos kjendis-søsteren etter bruddet...

Publisert
SEHER.NO: Forrige uke ble det - noe overraskende - kjent at artistene Ashlee Simpson (26) og Pete Wentz (31) skal skal skilles. Nå har Ashlee flyttet inn med storesøsteren Jessica, melder Life & Style.

Nå skal Simpson og hennes unge sønn Bronx bo hos Jessica og hennes forlovede Eric Johnson fram til hun finner et eget sted å bo.

- Det var svært tøft for Ashlee å forlate Pete, hun trenger bare å være litt med familien. Jessica fortalte at hun og Bronx var velkomne til å bli værende med dem fram til hun er klar for å finne seg et eget sted, sier en kilde til magasinet.

Den nå single 26-åringen har oppgitt «uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet. Etterpå skal hun ha blitt tatt godt imot hos sin søster.

- De har hatt flere familiemiddager sammen, hevder den ikke-navngitte kilden.

Ashlee Simpson og Pete Wentz var gift i to og et halvt år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skilles og kvitter seg med etternavnet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer