LETTET: - Jeg har jobbet lenge med dette showet, og er veldig glad for responsen jeg fikk fra publikum i kveld, sa Tommy til Se og Hør. Foto: FAME FLYNET
LETTET: - Jeg har jobbet lenge med dette showet, og er veldig glad for responsen jeg fikk fra publikum i kveld, sa Tommy til Se og Hør. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Dette var stort å overvære

«Skal vi danse»-stjernen Nadya Khamitskaya ble både rørt og overrasket da vennen Tommy Steine avslørte sin vanskelige oppvekst fra scenen.

SEOGHØR.NO:  Torsdag kveld hadde komiker Tommy Steine (44) premiere på sitt nye stand-up show "Livredd" på Christiania Teater i Oslo. 

Han overrasket publikum med å vise en helt ny side av seg selv. Han både danset, sang og gjorde narr av sin egen angst - med god hjelp fra sangerinnen Maria Mohn (30).

Aller mest overraskende var likevel at Tommy fortalte åpenhjertig at han har hatt en vanskelig oppvekst - som han innrømmet at har preget ham gjennom hele livet.

- Når du vokser opp med fyll og vold hjemme, gjør det noe med deg. Jeg inntok rollen som beskytter overfor mine yngre søsken - og brukte ofte nettene til å rydde opp etter fyllekallaset nede i stuen, noe som igjen gikk utover skolearbeidet, forteller Tommy til publikum som responderte med stor applaus.

Der satt blant annet Tommys gode venninne fra da han var deltager i Skal vi danse, Nadya Khamitskaya, som i år danser sammen med Idol-deltager Eirik Søfteland (25). Hun hadde ingen anelse om kameratens vanskelige fortid.

- Jeg har kjent Tommy godt i flere år, men jeg kjente ikke til hvordan han har vokst opp. Jeg tror det må være en utrolig lettelse for ham å få fortelle historien sin, og jeg er imponert over hvor ærlig og modig han er, fortalte danserinnen til Se og Hør etter forestillingen.

Selv om deler av forestillingen bar preg av dypt alvor, klarte komikeren å balansere innholdet så han også fikk vist sin selvironiske og morsomme side.

- Det var stort å få overvære dette. Showet er bygget opp på en utrolig intelligent måte. Det var like morsomt som jeg forventet. Jeg ble veldig overrasket da han plutselig gikk fra å snakke om at han hadde dummet seg ut på 71 grader nord, til å fortelle om oppveksten - men jeg tror det var viktig og at mange kan kjenne seg igjen i historien hans, fortsetter Nadya.

Komikeren selv var også strålende fornøyd - og lettet etter premieren.

Fra scenekanten sa han:
- Noen typer angst må man leve med, men angsten for å bli avslørt har jeg blitt kvitt her i kveld.

- Dette er den beste premieren jeg har gjort noen gang! Det føles veldig bra og jeg er lettet over å ha fortalt historien min, sa han til Se og Hør.

LES OGSÅ: Avslørte oppvekst med fyll og vold