Hilary Duff:

- Dette var skummelt

Hilary Duff overrasket med å stille opp kliss naken.

KASTER KLÆRNE: Hilary Duff overrasker på ny magasinforside. Foto: Skjermdump fra Instagram
KASTER KLÆRNE: Hilary Duff overrasker på ny magasinforside. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Skuespiller Hilary Duff (34) kunne i mars i fjor røpe at hun og ektemannen hadde fått sitt andre barn sammen. Den lille jenta fikk navnet Mae James Bair. Ekteparet har også datteren Banks Violet (3) sammen, i tillegg til at Duff har sønnen Luca Cruz (10) fra ekteskapet med eksmannen Mike Comrie (41).

Nå overrasker den ellers så uskyldige trebarnsmora med å stille opp kliss naken på coveret i den siste utgaven av Women's Health.

«På spørsmål om når @hilaryduff endelig fant ro med kroppen sin, tar hun en pause før hun svarer. - Å være mamma igjen, kanskje, sier hun. - Det var en blanding av flere ting - av å ha slått meg til ro og innsett at jeg er mektig og talentfull og smart», skriver magasinet i et Instagram-innlegg hvor magasinforsiden, samt flere andre bilder, er lagt ved.

Flere av bildene er tatt i det som minner om et lite basseng, uten så mye som en tråd på kroppen.

Hun har også selv delt bildene på sin egen profil.

«Såååå, dette var skummelt….. Jeg visste å gjøre dette ville være skremmende og jeg hadde rett!», innleder hun.

«@womenshealthmag hadde den fineste photoshooten for kun kvinner, og jeg koste meg så mye. Jeg følte meg sterk og vakker, og lo mye da jeg gikk inn i noen av disse positurene uten de baggy jeansene og store overdelene som jeg vanligvis bruker. Takk til alle som normaliserte denne dagen for meg og støttet meg med komplimenter og kjærlighet».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer