- Dette var skikkelig flaut

«X Factor»-deltageren er bitter etter vrakingen.

SUR AVSKJED: - Ingen ville tydeligvis ha meg på laget. Jeg er en dårlig taper i tillegg, og da er det selvfølgelig kjipt å tape på en slik måte, sier Ingri Rønning, som måtte reise hjem fra Sæteren gård etter å ha vært bare minutter på gårde Foto: Anders Myhren/Seher.no
SUR AVSKJED: - Ingen ville tydeligvis ha meg på laget. Jeg er en dårlig taper i tillegg, og da er det selvfølgelig kjipt å tape på en slik måte, sier Ingri Rønning, som måtte reise hjem fra Sæteren gård etter å ha vært bare minutter på gårde Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se den første episoden av «Jakten på en julestjerne» nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag var det premiere for Seher.nos nye julekalender «Jakten på en julestjerne», der 27 realitykjendiser kjemper om å ta seg den lange veien til finalen - der vinneren til slutt står igjen med et reisegavekort på 15 000 kroner.  

Nå er bare 26 deltagere igjen i serien.

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her! 

I den første episoden måtte nemlig Irrisistible-jenta Ingri Rønning, som tidligere i år var med i TV 2-programmet X Factor takke for seg, bare minutter etter at hun ankom gården.

- Det var selvfølgelig surt å være den første som ryker. Jeg hadde reist langt for å være med i konkurransen, og da var det kjipt å ikke få være med i serien engang, mener den flotte trønder-jenta til Seher.no.

Den sangglade jenta forsvant hodestups ut av programmet etter at «Jakten»-Maren og «Paradise»-Torbjørn skulle plukke ut hvert sitt lag. Til slutt sto bare Ingri igjen, som i episoden taper på målstreken for «Ungkaren»-Katinka.

- Det var skikkelig flaut. Ingen ville tydeligvis ha meg på laget. Jeg er en dårlig taper i tillegg, og da er det selvfølgelig kjipt å tape på en slik måte, forteller Rønning til Seher.no.

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – esklusivt for Seher.no. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15 000 kroner.

En ny episode legges ut hver morgen klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette hadde hun aldri trodd

Se den første episoden av «Jakten på en julestjerne» her:[obj:media:9215]