AVLYSTE: De danske motekongene Uffe Buchard og Kim Grenaa har bannlyst Lene Nystrøm, etter at hun meldte avbud til å stille opp i deres show - bare en halvannen time før showet skulle starte. Foto: Stella Pictures
AVLYSTE: De danske motekongene Uffe Buchard og Kim Grenaa har bannlyst Lene Nystrøm, etter at hun meldte avbud til å stille opp i deres show - bare en halvannen time før showet skulle starte. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Dette var siste gangen vi inviterte Lene Nystrøm!

Aqua-Lene har fått Danmarks motekonger på nakken...

Publisert
SEHER.NO: Lene Nystrøm (36) er muligens populær mange steder rundt om i verden,  men hos de kulørte danske designerne Uffe Buchard og Kim Grenaa er den norske popstjernen bannlyst.

Buchardt og Grena - som omtales som Danmarks største «motekonger» - er opprørt over at stjernen avlyste en prisoverrekkelse på grunn av sykdom, bare en halvannen time før showet skulle starte.

- Er det noe jeg er virkelig sikker på, så er det at dette var siste gang vi inviterte Lene Nystrøm, sier Kim Grenaa til danske Se og Hør.

Da Aqua-Lene avlyste sin ankomst, ble designeren tvunget til å finne en ny stjerne til å ta over. Og ikke bare det - de måtte også endre på showets musikk.

Nystrøm skulle nemlig entre scenen mens den populære 90-talls sangen «Barbie Girl» ble avspilt.

- Vi sendte ikke akkurat «God Bedring»-blomster, sier Buchard.

Nå er altså de to herrene godt og grundig rasende, og dette skyldes ikke mist at hun utsatte dem for det samme scenarioet i fjor. Også den gangen meldte hun sitt avbud like før showets start.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Aqua har tapt 30 millioner kroner


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer