HER LYVER HUN: Katie Price sjokkerte TV-seerne med å dumpe kjæresten Alex Reid på direkten i "I Am A Celebrity, Get Me Out Of Here" i november. Nå innrømmer hun at "bruddet" var ren bløff.
HER LYVER HUN: Katie Price sjokkerte TV-seerne med å dumpe kjæresten Alex Reid på direkten i "I Am A Celebrity, Get Me Out Of Here" i november. Nå innrømmer hun at "bruddet" var ren bløff.Vis mer

Dette var ren løgn

- Jeg bløffet for å få mer oppmerksomhet, innrømmer Jordan etter det oppsiktsvekkende TV-stuntet.

SEHER.NO: Den britiske TV-kjendisen Katie Price (31) - også kjent som glamourmodellen Jordan - vakte oppsikt da hun i november dumpet sin kjæreste Alex Reid (34) under en direktesendt episode av realityserien "I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here".

Programlederne fikk hakeslepp da Katie i intervjuet etter at hun trakk seg fra serien, kunngjorde at hun ikke lenger ville være sammen med den profesjonelle slåsskjempen.

- Jeg vil være for meg selv, jeg har innsett at jeg ikke vil være i et forhold, sa hun foran TV-kameraene.

Det tok imidlertid ikke lang tid før turtelduene igjen ble sett sammen, og nå innrømmer Katie at "bruddet" var en bløff for å skaffe mer blest om hennes eget TV-show, "What Katie Did Next".

- Det var stort, var det ikke? Det som er bra med meg og Alex er at vi klarer å holde på hemmeligheter og klarer å være mer mystiske, sa Katie ifølge The Sun i den første episoden av sitt nye program.

Katie skal imidlertid ha forsikret om at bryllupet mellom henne og Alex, som fant sted i Las Vegas tidligere denne måneden, ikke er et lignende PR-stunt.

Glamourmodellen - som har to barn med eks-mannen Peter Andre, og et barn med den tidligere fotballstjernen Dwight Yorke - hevder hun er klar for å utvide barneflokken så fort som mulig.

- Forhåpentligvis kan jeg annonsere mot slutten av serien at jeg er gravid. Hvis jeg kunne bli Reid-ifisert nå, så ville jeg det, sier hun ifølge The Sun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

 
LES OGSÅ: - Det blir vanskelig å gifte seg igjen