KRITISK: Gordon Natvig mener tautrekkingskonkurransen i lørdagens «Farmen» grenset til det farlige. Foto: TV 2
KRITISK: Gordon Natvig mener tautrekkingskonkurransen i lørdagens «Farmen» grenset til det farlige. Foto: TV 2 Vis mer

- Dette var på grensen til uforsvarlig

«Farmen»-deltager svært kritisk til sikkerheten i deler av TV 2-programmet.

SEHER.NO: I lørdagens «Farmen» var det en av utfordrerne, Gordon Natvig (43), som måtte forlate Tranøya etter å ha tapt tvekampen mot Simon Fjeld Mengaaen (21). Til Seher.no var Gordon raskt ute og hevdet at tvekampen var et avtalt spill mellom de to duellantene.

Men tvekampen gikk sin gang, og det var altså Natvig som til slutt måtte forlate konkurransen - avtalt eller ikke. Men ifølge 43-åringen var det flere ting som kunne gått galt i tautrekkingskonkurransen.

- Det var nesten uforsvarlig etter min mening. Er man uheldig, klipper man av seg fingrene i denne grenen, sier han til Seher.no.

Den tidligere «Farmen»-deltageren sikter til at tauet duellantene drar i, går gjennom et øye av stål. Og det er hvis man kommer for nært dette øyet og for eksempel mister balansen at det kan gå galt, mener Sørlendingen.

- Det gikk jo bra. Men det er som sagt på grensen til forsvarlig, sier han.

Informasjonsansvarlig for programmet i TV 2, Alex Iversen,avviser at det var noen sikkerhetsrisiko.

- Produksjonen gjorde en sikkerhetsvurdering før tvekampen, og regnet det som sikkert. Det er satte regler for hva deltakerne får gjøre og ikke gjøre, og disse reglene går man nøye gjennom før tvekampen sette i gang. Dessuten står Gaute (Grøtta Grav) ved siden av og passer på at disse reglene ikke blir brutt, og bryter inn om noen bryter reglene, sier Alex Iversen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt reglene under Farmen