SLET: - Det lureste av meg hadde nok vært hvis jeg sluttet å spille tangenter, og heller konsentrerte meg om sangen. Men det gjorde jeg ikke. Jeg klarte det jo ikke, jeg vet jeg spilte dårlig, forteller Maria Greger Hellgren til Seher.no. Foto: TV 2
SLET: - Det lureste av meg hadde nok vært hvis jeg sluttet å spille tangenter, og heller konsentrerte meg om sangen. Men det gjorde jeg ikke. Jeg klarte det jo ikke, jeg vet jeg spilte dårlig, forteller Maria Greger Hellgren til Seher.no. Foto: TV 2Vis mer

- Dette var katastrofalt dårlig!

Plutselig skjer derimot noe som ingen hadde ventet seg.

SEHER.NO: Onsdag sendes den fjerde episoden av årets "X Factor", og denne gangen er det audition i Trondheim som står for tur. For én av deltagerne, Maria Greger Hellgren (19) fra Eidsberg i Indre Østfold, blir ikke auditionen helt som hun hadde ventet.

- Jeg er ikke vant til å være så nervøs, så det var en ny opplevelse for meg. Det gikk greit i starten, men jeg ble bare mer og mer nervøs - og ikke minst svimmel. Plutselig så jeg bare tre vannhoder som satt i dommerpanelet. Jeg husker rett og slett ikke så mye, sier Maria til Seher.no.

Selv om 19-åringen ikke husker alt hun opplevde, er hun i hvert fall sikker på én ting.

- Det lureste av meg hadde nok vært hvis jeg sluttet å spille tangenter, og heller konsentrerte meg om sangen. Men det gjorde jeg ikke. Jeg klarte det jo ikke, jeg vet jeg spilte dårlig, medgir hun.

Dårlig eller ei: Det som er sikkert er at Maria Greger Hellgren får en noe snodig tilbakemelding fra dommer Jan Fredrik Karlsen.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle høre en så katastrofalt dårlig audition, som jeg liker så godt! utbryter han foran den mildt sagt stressede deltageren.

Ifølge Maria selv, var det ikke Jan Fredrik i seg selv som gjorde henne nervøs fra starten av.

- Jeg hadde sittet og ventet en del, og var del av én av de siste gruppene. Jeg var egentlig ikke veldig stresset, men det ble verre da jeg kom inn og skulle synge foran alle disse kameraene, sier hun til Seher.no.

Om Maria Greger Hellgren går videre i "X Factor" ser du på TV 2 onsdag klokka 21.40.

Har du et tips om "X Factor"-deltagere eller andre kjendistips? Tips oss på
seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her klikker han på Mira