Dette var kanskje ikke helt planlagt?

Pamela Anderson viste seg i gjennomsiktig kjole og med et mystisk merke i panna.

UPS: Pamela Andersons g-streng var ganske så tydelig da hun var ute for å kjøpe seg litt mat i Malibu. Foto: All Over Press
UPS: Pamela Andersons g-streng var ganske så tydelig da hun var ute for å kjøpe seg litt mat i Malibu. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Pamela Anderson (44) har aldri vært alt for redd for å vise kroppen sin. Men da hun nylig - helt usminket - skulle ut i Malibu for å kjøpe seg en sandwich regnet hun mest sannsynlig ikke med at paparazziene skulle ligge på lur og knipse bilder av henne der hun gikk i sin meget gjennomsiktige kjole. Eller gjorde hun kanskje det?

Den tidligere «Baywatch»-stjernens bakdel var i hvert fall svært blottlagt idet hun skulle stige inn i bilen hun for anledningen kjørte - selvsagt til fotografenes elleville glede.

Pamela Anderson har nå rukket å bli 44 år gammel. Kroppen hennes er imidlertid - som bildene også viser - fortsatt i strålende form. Men det var ikke bare den flotte kroppen, og den gjennomsiktige kjolen, som vakte oppsikt da hun var ute på sandwich-shopping.

I pannen har hun nemlig også et mystisk blåmerke få vet hvordan har oppstått.

I juni ble det kjent at Pamela har kastet klærne for undertøysprodusenten Bonita De Mas. 44-åringen stilte den gang opp på en rekke frekke bilder, som viste henne i flere forskjellige utfordrende positurer. Det fikk hun knallhard kritikk for.

«Hun ser like bra ut som hun gjorde for en million år siden. Og grunnen er bilderedigering. Hun er redigert til det ugjenkjennelige. Photoshop er en gammel kvinne sin aller beste venn.», skrev nettstedet Ineedmyfix.com da.

Denne gangen er derimot sannsynligheten svært liten for at Pamela Anderson er photoshopet...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sniffet kokain av Pamelas rumpe  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer