Dette var ikke slik det så ut på TV

TV 2 bekrefter at seansen bare var et spill.

SPILTE NYGIFTE: - Det var en del av dramalinjen som følger programmet, en del av historien som følger med stedet. Jeg tror deltagerne også så på det som et skuespill, sier presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, til Seher.no. Foto: TV 2
SPILTE NYGIFTE: - Det var en del av dramalinjen som følger programmet, en del av historien som følger med stedet. Jeg tror deltagerne også så på det som et skuespill, sier presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I torsdagens «Farmen» ble det klart at denne ukens storbonde, Kristin Glück Evensen (31) valgte Siv Annie Bjørnvåg (41) til førstekjempe i lørdagens tvekamp. Men det var også en annen ting som ble viet stor oppmerksomhet i torsdagens episode av TV 2-serien.

Samtlige deltagere ble nemlig invitert til å være til stede i et bryllup på den andre enden av sundet like bortenfor gården. Der ble et ekteskap - tilsynelatende - inngått.

- Kjære Kristine og Nils. Det er ikke mer en en kort sommer siden dere ved en tilfeldighet streifet hverandre. Gryende kjærlighet mellom mann og kvinne er det ømmeste og vakreste. En skål for brudeparet og for enhver gryende kjærlighet, ble det sagt i torsdagens episode.
 
Også «Farmen»-deltagerne gir i realityprogrammet uttrykk for at de likte den lille bryllupsseansen. 

- Å være i dette bryllupet med Ståle var veldig koselig. Jeg tenkte jo tilbake på da vi giftet oss for to år siden, fortalte Siv Anita Bjørnvåg i programmet.

Men for dem som lurer: Nei, dette var ikke et ekte bryllup. Alt var skuespill fra ende til annen.

- Jeg tror ikke at det var ekte. Det varte i veldig kort tid - i kanskje ti minutter - selv om vi hadde sett for oss musikk og dans i flere timer. Men nei, jeg tror nok ikke det var et ekte bryllup, forteller storbonden Kristin Glück Evensen til Seher.no.

Evensen mener at «Farmens» mannlige deltagere nærmest fikk hakeslepp da de så bruden ankomme stedet.

- Guttene sto jo med kjeven nesten i bakken! Hun var stormende vakker, sier hun.

Presseansvarlig for «Farmen» på TV 2, Alex Iversen, bekrefter overfor Seher.no at bryllupet var en regissert seanse.
 
- Det var en del av dramalinjen som følger programmet, en del av historien som følger med stedet. Jeg tror deltagerne også så på det som et skuespill, sier Iversen, som heller ikke tror at TV-seeren sitter igjen med et annet inntrykk.

- De fleste ser nok på disse scenene som en del av «Farmens» dramalinje, ja, mener han.

Ifølge Iversen var mellom 70 og hundre statister i sving under innspillingen da det var markedsdager. I tillegg var «en håndfull» med og spilte roller i dramalinja.

Siv Annie Bjørnvåg innrømmer at bryllupet - selv om det var regissert - vekket følelser i henne.

- Det kom en bitteliten tåre, men det var fordi det var så utrolig fint. Et skikkelig bondebryllup...
 
Etter at hun ble valgt til førstekjempe av Kristin, bestemte mannen hennes Ståle seg for å ta et oppgjør med storbonden. Der ga han tydelig uttrykk for at han mente valget hennes var feil.

- Ståle ville selvfølgelig ha meg på gården, men jeg prøvde å dempe ham litt. Jeg skjønner at Ståle sa det han sa for å skremme henne litt. Det er jo et spill, forteller Siv Anita til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Badet nakne sammen i TV 2-serie